18Απριλίου2024

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 17:16 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: PLANET OF ZEUS w/ Sadhus (The Smoking Community) @ Fuzz Live Music Club

Χριστουγεννιάτικο μποναμά αποτελούν τέτοιες βραδιές, καθώς η χρονιά είναι πάντοτε καλό να βαδίζει προς το τέλος της με ιδρώτα και ξυλίκι.

Όταν στην Ελλάδα ακούς τον όρο “sludge”, τότε προφανώς ο νους σου πηγαίνει στους SADHUS (THE SMOKING COMMUNITY), που άνοιξαν τη συναυλία όσο ο κόσμος πύκνωνε στο Fuzz Live Music Club – χωρίς παρόλα αυτά να φτάσει εντέλει σε τρομερά επίπεδα - με τραγούδια από το ωραιότατο περσινό “Big Fish” και όχι μόνο.

Το “Abduction”, το “Flesh” και η ισοπεδωτική τριπλέτα των “Lazarus”, “Foondamentalist” και “Sobbing Children” έδειξαν για μία ακόμη φορά τι μπορεί να κάνει αυτή η μπάντα πάνω στη σκηνή, σε ένα 50λεπτο που απολαύσαμε μέχρι κεραίας.

Συνέχεια με τους headliners PLANET OF ZEUS, που με το “Faith in Physics” επέστρεψαν φέτος απόλυτα ηχηρά στα δισκογραφικά δρώμενα, έχοντας ετοιμάσει για μας ένα εντυπωσιακό σόου, καθώς είναι γνωστό πως δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.

Η κουρτίνα έκλεισε, ένας υπόκωφος θόρυβος άρχισε να μας προετοιμάζει, οι τέσσερις εκδικητές, έχοντας γυρίσει όλες τις μικρές και μεγάλες σκηνές της Αθήνας, είχε έρθει η ώρα να εμφανιστούν και στο Fuzz Club, οπότε όπως κάθε φορά θα βιώναμε μια συναυλία αντάξια της φήμης που έχουν δικαίως χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Για live των Planet of Zeus μιλάμε άλλωστε, δηλαδή για “Macho Libre”, “Something’s Wrong”, “The Great Dandolos”, “The Beast Within” και “Loyal to the Pack”, τραγούδια που πάντα προκαλούν σπρωξίδι και ιαχές.

Από την άλλη, τα καινούρια “Man Vs God”, “Revolution Cookbook” (με τον Μπάμπη να προλογίζει το κοινωνικοπολιτικό του περιεχόμενο λέγοντας “ελπίζω να είμαστε όλοι εδώ στην ίδια σελίδα”), “All These Happy People” και “Let Them Burn”, βρήκαν αντάξια τη δική τους θέση στο διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών set, μαζί με τα “Your Love Makes Me Wanna Hurt Myself” και “Them Nights”, ενώ προφανώς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το “Vigilante”, με το κλασικό statement “τώρα τελειώνει το δικό μας live και αρχίζει το δικό σας”.

Μετά από μια σύντομη διακοπή, οι Planet of Zeus επέστρεψαν στη σκηνή με δύο ακόμα νέα κομμάτια, το “On Parole” και το “Your Song”, ενώ για το τέλος κράτησαν το “Leftovers” και το “Vanity Suit”, τα οποία δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι αποτέλεσαν και την ιδανική αυλαία.

“Ευχαριστούμε πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ, ήσασταν οι Planet of Zeus”, μια ατάκα που συνοδεύει τούτο εδώ το γκρουπ, από τα υπόγεια της προηγούμενης δεκαετίας (τα οποία μνημόνευσε και ο Σταύρος από τους Sadhus), μέχρι την εξέλιξή του σε ένα από τα ηγετικά ονόματα του heavy rock χώρου πανευρωπαϊκά.

* Φωτογραφίες: Γιάννης Νέγρης



Gallery

Sadhus (The Smoking Community)Planet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of ZeusPlanet of Zeus

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Δισκοκριτική: SADHUS, THE SMOKING COMMUNITY - “Illegal Sludge”

    Ακούμε σωστή ποιοτική μουσική, που μεγαλώνει γερά παιδιά.

  • Οι SADHUS, THE SMOKING COMMUNITY στο An Club

    Οι ισοπεδωτικοί Sadhus, The Smoking Community παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Illegal Sludge”, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο An Club, με special guests τους Acid Mammoth.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του ROCKWAVE FESTIVAL στο TerraVibe Park

    Ανακοινώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνέχεια του Rockwave Festival, αύριο Παρασκευή (7/7), το Σάββατο (8/7) και την Κυριακή (9/7) στο TerraVibe Park.

  • Το line-up του NEW LONG FEST

    Με τη συμμετοχή 14 συγκροτημάτων πραγματοποιείται το New Long Fest, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.


Newsletter