28Μαρτίου2024

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 16:07 Γράφτηκε από: 

Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ + B-MOVIES @ Gagarin 205

Εκπλήξεις, πειραγμένα τραγούδια και ένα εντυπωσιακό light show.

Κάπως έτσι κύλησε η επιστροφή του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ με τους B-MOVIES έπειτα από 3,5 χρόνια στο γεμάτο Gagarin 205, τον χώρο που, αν μη τι άλλο, τους ταιριάζει περισσότερο.

Το set περιλάμβανε, ως συνήθως, γενναίες δόσεις από Ξύλινα Σπαθιά, ενώ μετά από 13ετία οι B-Movies εμφανίστηκαν χωρίς τον Ορέστη Μπενέκα, με τον Χρήστο Λαϊνά να δίνει βάση περισσότερο στον κιθαριστικό και λιγότερο στον ηλεκτρονικό τομέα.

Το θερμόμετρο ανέβηκε από νωρίς, με τραγούδια σαν τα “Η Μαίρη”, “Μόνο Αυτό”, “Ρίτα” και “Πουλιά”, όπως και με το “Η Νέα Βαρβαρότητα” που ξεσήκωσε το κοινό, ενώ εν συνεχεία το set περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τα “Κοραλένιος Βυθός”, “Ρομπότ”, “Άσε Με Εδώ”, “Ένα Αλλιώτικο Παιδάκι”, “Τώρα Αρχίζω και Θυμάμαι”, “Ατλαντίς”, “Πάρε Με Μαζί Σου”, “Η Τελευταία Φορά”, “Φωτιά στο Λιμάνι” και “Θεριστές”.

Σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους τα τελευταία χρόνια, οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies προκάλεσαν χαμό με τα “Ρόδες” και “Λιωμένο Παγωτό” ακριβώς πριν το πρώτο encore, το οποίο ξεκίνησε με τα “Στο Βράχο” και “Περιμένω”, και κορυφώθηκε με τα “Ότι Θες Εσύ” και “Ο Βασιλιάς της Σκόνης”.

Με τη σειρά του, το “Ένα Παράξενο Τραγούδι” ήρθε στο δεύτερο encore για να κλείσει, όπως πάντα, τη βραδιά μέσα σε έναν θορυβώδη παροξυσμό και να μας θυμίσει για μία ακόμη φορά πως είναι προσωπική μας ανάγκη η παρακολούθηση μιας συναυλίας του Παυλίδη ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

* Φωτογραφίες: Γιάννης Νέγρης



Gallery

Παύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-MoviesΠαύλος Παυλίδης & B-Movies

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS
    Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

Also Read

  • Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ στο Floyd

    Ο Παύλος Παυλίδης ανεβαίνει το Σάββατο 13 Απριλίου με ανανεωμένη ομάδα μουσικών στη σκηνή του Floyd, για μια electro-punk οπτικοακουστική γιορτή διαφορετική από εκείνες που έχουμε συνηθίσει.

  • “Το νέο Νέο Κύμα”: Μια συλλογή της Veego Records για τον Αυτισμό

    Η Veego Records κυκλοφορεί τον δίσκο “Το νέο Νέο Κύμα”, μια συλλογή εμπνευσμένη και αφιερωμένη στους μικρούς και μεγαλύτερους ήρωες που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό και τις οικογένειές τους.

  • Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ στην Τεχνόπολη

    O Παύλος Παυλίδης επιστρέφει παρέα με τους Hotel Alaska στην Τεχνόπολη, για ένα δυναμικό best-of πρόγραμμα την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

  • Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ στο CHANIA ROCK FESTIVAL

    Οι Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska ανεβαίνουν στη σκηνή του Chania Rock Festival την Κυριακή 30 Ιουλίου, με τους Paradise Lost, Geoff Tate (performing “Operation: Mindcrime”) και Σάκη Τόλη να έχουν ήδη ανακοινωθεί για το Σάββατο 29 Ιουλίου.

  • Το HELMOS MOUNTAIN FESTIVAL στα Καλάβρυτα

    Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου πραγματοποιείται το Helmos Mountain Festival, μια μεγάλη γιορτή γεμάτη δράση και μουσική στους πρόποδες του Χελμού στα Καλάβρυτα.


Newsletter