24Σεπτεμβρίου2022

Ανταπόκριση: 1000MODS w/ Godsleep @ Τεχνόπολη

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 16:29 Γράφτηκε από:

Ανέβηκαν, κούμπωσαν, ισοπέδωσαν, κατέβηκαν. Μια 4ετία μετά το Θέατρο Βράχων, ζήσαμε και πάλι την ορμή τους σε “κανονικό” headlining σόου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το έχω γράψει αρκετές φορές νομίζω, αλλά θα συνεχίσω να το γράφω (γιατί, τι είναι στην τελική οι ανταποκρίσεις από τις συναυλίες, μια περιγραφή των συναισθημάτων μας είναι), πως τις έχουμε ανάγκη τέτοιες βραδιές. Τις είχαμε, τις έχουμε και θα τις έχουμε, για πάντα.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο τέλος του 2022 φαίνεται ότι δεν θα δυσκολευτούμε καθόλου για το ποια συναυλία θα ανακηρύξουμε ως κορυφαία της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Η επιστροφή στη Μαλακάσα μετά από το καλοκαίρι του 2018, συνδυάστηκε με την παρουσία ενός γκρουπ που το εγχώριο κοινό περίμενε καρτερικά τέσσερις δεκαετίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανταπόκριση: PLACEBO @ Τεχνόπολη

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 16:00 Γράφτηκε από:

Στον συναυλιακό παροξυσμό που επικράτησε φέτος το καλοκαίρι, δεν θα μπορούσε να λείπει και η 11η κατά σειρά επίσκεψη ενός από τα πολύ αγαπημένα γκρουπ του ελληνικού κοινού.

Διαβάστε περισσότερα...

Τι ωραία ροκ εν ρολ μέρα ήταν αυτή, ρε παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Την προηγούμενη φορά είχα γράψει “μπορεί ο χρόνος να κυλάει αδίστακτα, μαλλιά να γκριζάρουν ή να πέφτουν, σχέσεις και φιλίες να έρχονται και να φεύγουν, μουσικές διάφορων ειδών και κατηγοριών να περνούν από τις ζωές μας, όμως την κρίσιμη εκείνη στιγμή, η απάντηση μπορεί να είναι μονάχα μία”. Τώρα πλέον κατάλαβα ότι η αλήθεια αυτών των λέξεων, μπορεί να είναι εντελώς βιωματική και προσωπική, για πολλούς και πολλές από εμάς εκεί έξω.

Διαβάστε περισσότερα...

“Υou’re possessing me” και τέλος, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Μια (ακόμη) σημαδιακή ημέρα για την ελληνική (σκατο)πραγμαγικότητα, όπου ο παιδοβιαστής Λιγνάδης αποφυλακιζόταν ακολουθώντας τον δρόμο του Φιλιππίδη, του Χορταριά και του Κορκονέα, τη στιγμή που ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης διένυε την 53η ημέρα απεργίας πείνας, ζητώντας αυτό που δικαιούται, την απελευθέρωσή του, σύμφωνα με τους νόμους-λάστιχο της αστικής δικαιοσύνης. Και μια βραδιά, όπου χιλιάδες φωνές “το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά” και “Γιάννη γερά, ως τη λευτεριά”, έφταναν για να σκεπάσουν τα πάντα. Σε τούτη τη βραδιά, η Αθήνα είχε ραντεβού με την ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα...

Παππού άρχοντα, πάρε μας τα υπάρχοντα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 95


Newsletter