25Σεπτεμβρίου2023

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 20:53 Γράφτηκε από: 

5+1 τραγούδια για τους KALEO

Είναι φορές που έχεις την ευκαιρία να βλέπεις ζωντανά κάποιο γκρουπ τη στιγμή που πρέπει και αυτό, για τα ελληνικά συναυλιακά δεδομένα, είναι αν μη τι άλλο σημαντικό.

Μια τέτοια περίπτωση είναι οι KALEO, που έρχονται στον τόπο μας με φόρα, λίγους μήνες μετά από τις τρεις συναυλίες που έδωσαν στο πλευρό των εμβληματικών Rolling Stones σε Γερμανία και Αυστρία.

Έχοντας ιδρυθεί το 2012 στο Mosfellsbær της Ισλανδίας, το τετραμελές γκρουπ έχει τρία σημεία-κλειδιά στην έως τώρα πορεία του και αυτά δεν είναι άλλα από τη μόνιμη μετακόμισή του το 2015 στο Austin του Texas, τη συμμετοχή του την ίδια περίοδο στο περίφημο SXSW και το δεύτερό του άλμπουμ “A/B” το 2016, το οποίο έως τώρα έχει πουλήσει περισσότερα από 800.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Οι Kaleo ολοκληρώνoυν στην Ελλάδα το πρώτο σκέλος του “Express Tour”, φέρνοντας μαζί τους τραγούδια που έχουν φιλοξενηθεί σε αρκετές διάσημες τηλεοπτικές παραγωγές και τον χαρακτηριστικό folk/blues ήχο τους που έχει ήδη αγαπηθεί.

* Οι Kaleo εμφανίζονται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater. Εισιτήρια 30€ & 32€ / Ticket House, Musicland, Γερμανός-Cosmote, TicketHouse.gr. Τις συναυλίες ανοίγει η Angelika Dusk.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter