Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 20:33 Γράφτηκε από: 

Το νου σας, η SADAHZINIA γύρισε

She’s back… Το νου σας… Η SADAHZINIA γύρισε με καινούριο δίσκο κι είναι στα καλύτερά της!

Άρτιο από κάθε άποψη το «Κάρπιμο» είναι εδώ και λίγες μέρες που κυκλοφόρησε η απαραίτητη μουσική συντροφιά σε σπίτι κι αμάξι. Φτιαγμένο να σε πάρει από το χέρι και να σε οδηγήσει στα μουσικά μονοπάτια που μόνο η Sadahzinia ξέρει.

Σου φτιάχνει εικόνες από όσα ήδη γνωρίζεις, αλλά και από όσα θες να δεις. Μέρη, ανθρώπους, καταστάσεις. Ένας δίσκος που δεν έγινε για «να γίνει». Στίχοι που μιλούν για όλα όσα θα ήθελες να πεις και δε βρίσκεις λέξεις. Για την πολιτική, την κοινωνία, τις σχέσεις των ανθρώπων.

Δισκοκριτική: SADAHZINIA - “Κάρπιμο” (διαβάστε ΕΔΩ)

Περιμένω πώς και πώς το live στο Piraeus 117 Academy να τη δω να λέει το «Γέλα, καρδιά μου» και να τα σαρώνει όλα στη σκηνή. Το πρώτο live μετά το Νοέμβρη, ε; Πώς πέρασε έτσι ο καιρός… Σαν τώρα το θυμάμαι το Ποδηλατοδρόμιο. Κι όμως, περάσε ένας ολόκληρος χειμώνας. Ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Και τώρα είναι η καλύτερη εποχή να γίνει ΤΟ live.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρει ξανά η Γιολάντα το «όπλο» της και να ζήσουμε ένα βράδυ γεμάτο θαύματα. Τώρα χρειαζόμαστε όλη αυτή την όμορφη ενέργειά της πάνω στη σκηνή. Τώρα θέλουμε αυτή την αγκαλιά στο «Σκιάχτρο». Τώρα πρέπει να ακούσουμε ακόμα μια φορά το «Δεν είμαι κανενός», το «Σάρμα», το «Μαγικό αυλό», το «Χρέωσέ τα στη φωτιά», το «Μαγιάτικο», το «Κάτι να σου πω», τη «Χρονορωγμή»… Τώρα που έχει αρχίσει η άνοιξη κι είναι οι καρδιές μας ανοιχτές να αγαπήσουν από την αρχή…

Οι μέρες έφτασαν. Το «Κάρπιμο» ξεκίνημα της Sadahzinia είναι γεγονός. Τα λέμε την Παρασκευή στο Academy μ’ ανοιχτές καρδιές, μυαλά και μάτια. Καλή αντάμωση στα όμορφα!

* Η Sadahzinia εμφανίζεται την Παρασκευή 22 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy (8€ & 10€ / Τicket House, Amberola, TicketPro.gr, TicketHouse.gr)E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read