Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι MADRUGADA ταξίδεψαν στο “δεύτερο σπίτι τους” για να μιλήσουν για τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 14:42 Γράφτηκε από: 

Οι MADRUGADA ταξίδεψαν στο “δεύτερο σπίτι τους” για να μιλήσουν για τη μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Το Όσλο απέχει από την Αθήνα 3.500 χιλιόμετρα, παρόλα αυτά η απόσταση έχει μηδενιστεί εδώ και χρόνια, όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο, πολυαγαπημένο του ελληνικού κοινού, συγκρότημα.

Η 9η επίσκεψη των MADRUGADA πρόκειται να είναι και η πιο μεγαλειώδης, καθώς το νορβηγικό σχήμα εμφανίζεται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο επιβλητικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

Με αφορμή αυτό το σπουδαίο event, οι Sivert Høyem, Frode Jacobsen και Jon Lauvland Pettersen ταξίδεψαν μέχρι τον τόπο μας - που και οι ίδιοι περίπου σαν τόπο τους νιώθουν πλέον - προκειμένου να παραβρεθούν στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε και την οποία συντόνιζε η συγγραφέας Βάσια Τζανακάρη.

Από το “Industrial Silence” του 1999 μέχρι το φετινό “Chimes at Midnight”, που σήμανε και τη δισκογραφική επιστροφή των Madrugada μετά από 14 χρόνια, καθώς ο θάνατος του Robert Burås είχε σκεπάσει τα πάντα, και από το Ρόδον του 2000 έως το Καλλιμάρμαρο σε λίγους μήνες από τώρα, η ιστορία, οι αναμνήσεις, η σχέση με την Ελλάδα, το σήμερα, ξετυλίχτηκαν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, με το ραντεβού να ανανεώνεται για τις 24 Σεπτέμβρη στο ιστορικό στάδιο της Αθήνας.

* Φωτογραφίες: Γιάννης Νέγρης


Gallery

Madrugada press conferenceMadrugada press conferenceMadrugada press conference

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read