02Δεκεμβρίου2021

Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 19:25 Γράφτηκε από: 

Live diaries #2

Όσο (και) οι συναυλίες παραμένουν σε καραντίνα, συνεχίζουμε να ξεφυλλίζουμε τα κιτάπια μας για να πάρουμε λίγο από τη μυρωδιά του σανιδιού και της live ατμόσφαιρας.

Ούτως ή άλλως, ενόψει της 10ης επετείου του i-JUKEBOX.gr που έρχεται οσονούπω, μια καταγραφή των πεπραγμένων του webzine κρίνεται απαραίτητη.

Έτσι λοιπόν, ανάμεσα στα σχεδόν 1.200 ονόματα για τα οποία έχουν γραφτεί κείμενα και έχουν γίνει παράλληλα και τα αντίστοιχα φωτογραφικά κλικ, αυτά είναι που κατέχουν τις πρώτες θέσεις στον αριθμό ανταποκρίσεων.

Εγχώρια ονόματα

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ 17

THE LAST DRIVE 16

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ 15

NIGHTSTALKER 14

1000MODS 13

THE BIG NOSE ATTACK 12

PLANET OF ZEUS 11

ΒΕΒΗΛΟΣ 9 (+ ΒΑΒΥΛΩΝΑ 1)

VODKA JUNIORS 9

BLACK HAT BONES 9

ROTTING CHRIST 9

SADHUS “THE SMOKING COMMUNITY” 8                     

VILLAGERS OF IOANNINA CITY 8

Διεθνή ονόματα

SIVERT HØYEM 8 (+ MADRUGADA 2, PARADISE 1)

KOVACS 5

PARADISE LOST 5

MONSTER MAGNET 5

CALEXICO 5

PAROV STELAR 4  

THE BLACK ANGELS 4

ICED EARTH 4

CLUTCH 4E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

  • Οι 50 καλύτερες συναυλίες (2013-2020)

    Ακόμα ένα επετειακό αφιέρωμα ετοιμάστηκε προς τιμήν της συμπλήρωσης 10 χρόνων “ζωής” του i-JUKEBOX.gr, αλλά και με αφορμή την “ημι-καραντίνα” στην οποία έχουν περιέλθει εδώ και μήνες οι συναυλίες, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

  • Live diaries #1

    Αφενός, το i-JUKEBOX.gr κλείνει σε λίγους μήνες τα 10 χρόνια ζωής. Αφετέρου, μπαίνουμε σιγά σιγά σε μια νέα συναυλιακή σεζόν, με το “αβεβαιόμετρο” στα ύψη, καθώς λόγω της πανδημίας του Covid-19 δεν μπορεί να γίνει καμία ασφαλής πρόβλεψη, είτε για το άμεσο, είτε για το απώτερο μέλλον.


Newsletter