18Απριλίου2024

Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 13:32 Γράφτηκε από: 

Kερδίστε Προσκλήσεις για τη συναυλία του DREADSQUAD στο Loukoumi Arts Basement

Το i-JUKEBOX.gr σε συνεργασία με την A-side Events, κληρώνει 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη συναυλία του DREADSQUAD με τους Blend Mishkin, Bass Delight και Selector Nesta, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο Loukoumi Arts Basement.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται μέσω αποστολής e-mail στο info@i-jukebox.gr, στο οποίο θα αναφέρεται η ένδειξη “για τον Διαγωνισμό Dreadsquad” και ένα ονοματεπώνυμο. Οι νικητές/ριες θα ενημερωθούν μέσω e-mail.

Δελτίο Τύπου

A-side Events proudly presents:

“Back A Yard!” Opening Party w/ special guest DREADSQUAD

“The Riddim Machine” live for the 1st time in Greece!

Ένας από τους σημαντικότερους Eυρωπαίους Reggae dj / παραγωγούς, ο παγκοσμίου φήμης Πολωνός Dreadsquad, ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το opening party του “Back A Yard!”. Στο booth τον πλαισιώνουν οι Blend Mishkin, ο Bass Delight και ο Selector Nesta, ενώ ο BNC αναλαμβάνει το hosting της βραδιάς.

Ο Dreadsquad έβαλε την Πολωνία στο reggae dancehall χάρτη, δημιουργώντας dancefloor riddims και τρελά bassline. Από το Superfly Studio στο Λοντζ, η μουσική που δημιουργεί συνδυάζει Τζαμαϊκανικούς ήχους της Reggae, Dub, Dancehall, Ska και Rocksteady με σύγχρονα ακούσματα, όπως, Breakbeat, Jungle, Dubstep και Garage.

Γύρω από αυτό το όνομα, ξεκίνησε το 2001 και αυτό που ακολούθησε ήταν μια έκρηξη από mashups και remixes, που σε συνδυασμό με τις νίκες σε πολωνικά Sound Clash δημιούργησαν τη βάση ώστε να μετατρέψουν το πάθος του ανθρώπου στα controls, Marek Bogdanski, σε τρόπο ζωής. Εκατοντάδες gigs στην Πολωνία μετατράπηκαν σε ευρωπαϊκά tours και έπειτα σε παγκόσμια καθώς ο Dreadsquad έχει περιοδεύσει και στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία και την Ινδία.

Ως ένας από τους πιο περιζήτητους πλέον καλλιτέχνες, έχει συνεργαστεί με πολλούς κορυφαίους Τζαμαϊκανούς και Ευρωπαίους καλλιτέχνες, όπως οι Skara Mucci, Blackout JA, Ward 21, Tenor Fly, Top Cat, General Levy, U Brown, Milion Stylez, Lady Chann, Tipa Irie, Jah Mason, Perfect Giddimani, Dr Ring Ding… με την λίστα να συνεχίζεται.

Μέχρι στιγμής, έχει κυκλοφορήσει 4 mixtapes, 4 full-length άλμπουμ ως παραγωγός και ένα πλήθος βινυλίων και digital singles που σκαρφάλωσαν στην κορυφή των καλύτερων DJ shops στην Ευρώπη και των playlists κορυφαίων DJs του κόσμου.

Ο ήχος του είναι πλέον παγκόσμιος και εμπνευσμένος από όλες τις πτυχές τις ζωής και όπως αυτή διαμορφώνεται. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κουλτούρα της Jamaican Soundsystem και Bass μουσικής ενώ είναι μια δύναμη που πρέπει όλοι να υπολογίζουμε.

FULL LINEUP:

DREADSQUAD [Superfly, Poland]

- For the first time in Greece -

-------------------------------------------------------------------------------

BLEND MISHKIN

[Nice Up! Records / Rewind Guaranteed / Jamaican Bass]

BASS DELIGHT

[Bass Delight Crew]

SELECTOR NESTA

On the mic: BNC

DUB / REGGAE / JUNGLE MADNESS!

--------------------------------------------------------------------------------

Visuals Show by VGA

--------------------------------------------------------------------------------

TICKETS:

Presale / On Spot: 8e



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read

  • Ο TAIWAN MC με τον SAMITY στο Six D.O.G.S

    Ο Taiwan MC μοιράζεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου τη σκηνή του Six D.O.G.S με τον Samity. Μαζί τους θα βρίσκονται ο Blend Mishkin με τον BnC.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συναυλία των DUB INC στο Anodos Live Stage

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συναυλία των Dub Inc με μια σειρά από special guests, αυτή την Παρασκευή (14/10) στο Anodos Live Stage.

  • Αλλαγή χώρου: Οι DUB INC στο Anodos Live Stage

    Στο Anodos Live Stage θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η συναυλία των Dub Inc με τους Blend Mishkin feat. BNC, No Hard Feelings, Novel 729, Lobo, SKG’s Dub Alliance, Fer de Lance, Χαρά και Ultra & Aria.

  • Οι DUB INC στην Αθήνα

    Οι Dub Inc επιστρέφουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην Αθήνα για μία εμφάνιση στο Κατράκειο Θέατρο. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Blend Mishkin feat. BnC, No Hard Feelings, Lobo, SKG’s Dub Alliance, Fer de Lance, Χαρά και Ultra & Aria.

  • Το line-up του ZIRIA FESTIVAL

    Ανακοινώθηκε το line-up του Ziria Festival, που πραγματοποιείται το τριήμερο 25-27 Αυγούστου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.


Newsletter