Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013 22:10 Γράφτηκε από: 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: «Τώρα που Γυρίζει» στο Faust!

Το i-jukebox.gr σε συνεργασία με το Faust, προσφέρει στους αναγνώστες του ΑΠΟ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για τη θεατρική παράσταση «Τώρα που Γυρίζει», τo Σάββατο 19/10 και την Κυριακή 20/10!

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι η εξής:

- Like στη Σελίδα της JUKEBOX Society of Culture στο Facebook, Share τη φωτογραφία του διαγωνισμού και Comment με το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το κείμενο + την ημέρα προτίμησης εφόσον υπάρχει.

* Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους τηλεφωνικά στo Faust, μέχρι και δύο ώρες πριν από την παράσταση, καθώς και να προσέλθουν τουλάχιστον μισή ώρα πριν από αυτή, προκειμένου να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Καλή επιτυχία!

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

και η Ευτυχία Γιακουμή

αναζητούν φέτος το χειμώνα στο FAUST

τη συνταγή της επιτυχίας 

στο έργο «Τώρα που Γυρίζει» του Ντέιβιντ Μάμετ

Δύο μεγαλοπαραγωγοί του Χόλιγουντ στην αναζήτηση της «τέλειας» ταινίας. Μια γυναίκα στο επίκεντρο των αποφάσεων, της διαμάχης, του ρινγκ…

Με την μαύρη κωμωδία Τώρα που Γυρίζει (Speed the plow) του Ντέιβιντ Μάμετ, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους αμερικάνους συγγραφείς, θα ξεκινήσει αυτόν τον Οκτώβριο τη θεατρική του σεζόν το FAUST. Τη μετάφραση του έργου έχει κάνει ο Αντώνης Πέρης και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Μόσχος. Τους τρεις χαρακτήρες του έργου ενσαρκώνουν οι Αλέκος Συσσοβίτης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ευτυχία Γιακουμή.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης υποδύεται τον επιτυχημένο παραγωγό που μόλις έχει αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Παραγωγής σε ένα από τα μεγαλύτερα Στούντιο του Χόλιγουντ. Ο επί σειρά ετών φίλος του και στενός συνεργάτης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, έχει έτοιμη την πρόταση προς τον νέο Διευθυντή: Μια συμφωνία συνεργασίας με έναν από τους πιο γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ για έναν εξασφαλισμένο εμπορικό θρίαμβο.

Τώρα είναι η ευκαιρία και των δύο να γεμίσουν με «ωραία, γεμάτα, χορταστικά τσουβάλια λεφτά», όπως περιγράφει γλαφυρά ο ήρωας του Μάμετ. Τώρα που γυρίζει και για τους δύο μια προσωρινή γραμματέας (Ευτυχία Γιακουμή) έρχεται να θέσει εν αμφιβόλω τα σχέδια τους. Η φρεσκάδα και ο ενθουσιασμός της κοπέλας γοητεύουν τον Διευθυντή και του υπενθυμίζουν τα δικά του χρόνια της αθωότητας.

Μήπως τώρα είναι η δική του ευκαιρία να προτείνει στον κόσμο ένα ποιοτικό έργο; Μια θέση ισχύος άλλωστε, δεν αποτελεί ταυτόχρονα και μια θέση ευθύνης; Σθεναρός αντίπαλος στα σχέδιά του θα σταθεί ο φίλος του. Μπορεί κανείς να ανατρέψει το σύστημα που τον έχει αναδείξει; Υπάρχει επιτυχία χωρίς κέρδος; Ευτυχία χωρίς χρήμα;

Μια κωμική σύγκρουση ανάμεσα στα πιστεύω και στην πλεονεξία μας. Ένα ειρωνικό σχόλιο για το κυνήγι της επιτυχίας και την αγωνιώδη προσπάθειά μας να ξεχωρίσουμε. Μια λεπτή κριτική γύρω από τα πραγματικά κίνητρα μας, τις αμφιταλαντεύσεις μας και την τυχαιότητα των αποφάσεών μας.

«Τώρα που Γυρίζει», του Ντέιβιντ Μάμετ

Διανομή:

Αλέκος Συσσοβίτης

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ευτυχία Γιακουμή

Συντελεστές

Μετάφραση: Αντώνης Πέρης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόσχος

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Σκηνικά/Κοστούμια: Λίνα Μότσιου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Τζούλια Διαμαντοπούλου

Βοηθός ενδυματολόγου: Αλεξάνδρα Γιαννακανδροπούλου

Από τις 11 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη έως Κυριακή στο FAUST.

Ώρες παραστάσεων:

Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο στις 9μμ

Κυριακή στις 8μμ

Τιμές Εισιτηρίων:

Κανονικό: 14 ευρώ

Μειωμένο: 10 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

Στο FAUST

(Καλαμιώτου 11 - τηλ. 2103234095 – www.faust.grinfo@faust.gr)

και στο www.viva.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

Also Read