29Μαρτίου2024

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 23:08 Γράφτηκε από: 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ: Χρήστος Θηβαίος - Mr. Highway Band στο Club του Μύλου!

Το i-jukebox.gr σε συνεργασία με τo Club του Μύλου, προσφέρει στους αναγνώστες του 5 ΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την εμφάνιση των Χρήστου Θηβαίου & Mr. Highway Band, αυτό το Σάββατο (23/3) στη Θεσσαλονίκη!

Η διαδικασία είναι απλή:

- Like στη Σελίδα της JUKEBOX Society of Culture στο Facebook και Comment στον τοίχο «ΓΙΑ ΘΗΒΑΙΟ & MR. HIGHWAY BAND».

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 22/3.

Καλή επιτυχία!!!

Δελτίο Τύπου

Blues, rock και country μελωδίες μπλέκονται αρμονικά και με πρωτότυπο τρόπο με τα τραγούδια του αγαπημένου ερμηνευτή και των MR HIGHWAY BAND.

To Σάββατο 23 Μαρτίου, ο Χρήστος Θηβαίος συναντά τους “MR HIGHWAY BAND” στο Club του Μύλου και ξεκινούν μαζί  ένα πειραματικό ταξίδι κινούμενοι σε εναλλακτικές μουσικές λεωφόρους. 

Ο Τom Waits, o Chris Cornell, οι Clash, οι Doors, o Παύλος Σιδηρόπουλος και πολλοί άλλοι σπουδαίοι αστέρες της παγκόσμιας και εγχώριας μουσικής σκηνής σημαδεύουν με τα τραγούδια τους την παράσταση.

Χρήστος Θηβαίος

& Mr. Highway Band

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

στο Club του Μύλου (Ανδρέου Γεωργίου 56)

www.mylosclub.gr | www.facebook.com/mylosclub.gr

Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους πιο σημαντικούς και επιτυχημένους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, σε μια περίοδο αναζητήσεων και πειραματισμών δίνει βήμα  σε μια μπάντα που αν και βρίσκεται στα πρώτα της μουσικά βήματα μετρά ήδη αρκετές διακρίσεις.  

Οι διαχρονικές επιτυχίες του, παιγμένες με το ύφος των “MR HIGHWAY BAND”, τραγούδια απ’ την πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, “IS THAT MYSELF” και ενδιαφέρουσες διασκευές  κλασικών  κομματιών της ξένης rock σκηνής, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο παζλ που αναμένεται να εκπλήξει ευχάριστα το κοινό.


  • Event: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ & MR. HIGHWAY BAND
  • Date: Σάββατο 23 Μαρτίου 2013
  • City: Θεσσαλονίκη
  • Doors / Start time: 21:00 / 22:30
  • Reservations: 2310504014, 6986924600, 2310541806, 2310551836
  • Tickets: 10 ευρώ (προπώληση)
    12 ευρώ (ταμείο)
    6 ευρώ (φοιτητικό / ανέργων)
  • Presale spots: Public
    www.viva.gr (τηλ. 13855)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read


Newsletter