10Μαΐου2021

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παρουσιάζει μια σειρά διαδικτυακών παραστάσεων από τη σκηνή του Θεάτρου Αλκμήνη, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αύριο Τετάρτη (17/2) στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η avant premiere της νέας ταινίας-ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου, με τίτλο “Παρόντες” και θέμα την εξέλιξη και διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τροποποιείται το πρόγραμμα των παραστάσεων του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, λόγω των νέων μέτρων για την πανδημία του Covid-19.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παρουσιάζει την παράσταση “Ο Πιο Μεγάλος Περίπατος”, από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη & Σάββατο στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Διαβάστε περισσότερα...

Το YELLOW DAYS FESTIVAL στη Σχολή Καλών Τεχνών

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 20:23 Γράφτηκε από:

Από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το Yellow Days Festival στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, για την ανθρωπιστική και περιβαλλοντική κρίση. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου και άλλες συλλογικότητες.

Διαβάστε περισσότερα...

Από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, οι Συρματένιοι Ξεσυρματένιοι Όλοι επανέρχονται στο Θέατρο Άβατον, σε σκηνοθεσία της Μελίνας Σκούφου και ερμηνεία της Χριστίνας Λυκοτσέτα.

Διαβάστε περισσότερα...

Με ανακοίνωσή της, η πλευρά του Banksy ενημερώνει το κοινό πως δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για εκθέσεις των έργων του διάσημου street artist που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις παγκοσμίως, ανάμεσά τους και η Αθήνα, χαρακτηρίζοντάς τις ως απάτη.

Διαβάστε περισσότερα...

Από την Κυριακή 17 Μαρτίου και κάθε Κυριακή θα φιλοξενείται στο Θέατρο Άβατον η παράσταση “Συρματένιοι ξεσυρματένιοι· Όλοι” σε σκηνοθεσία της Μελίνας Σκούφου, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Μακριδάκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο Ηρώδειο ο JOHN CLEESE των MONTY PYTHON

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 15:48 Γράφτηκε από:

Γνωστός, μεταξύ άλλων, ως ιδρυτικό μέλος των εμβληματικών Monty Python, ο John Cleese έρχεται την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της περιοδείας “Last Time to See Me Before I Die”.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρουσίαση του βιβλίου “50 Classic Metal Albums”

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 16:49 Γράφτηκε από:

Βασισμένο στη στήλη “Past Tense to Future Tense” του Metal Hammer, το βιβλίο “50 Classic Metal Albums – μέσα από τα λόγια των δημιουργών τους” παρουσιάζεται το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Remedy Live Stage.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 16


Newsletter