Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δισκοκριτική: BLACK RAINBOWS - “Cosmic Ritual Supertrip”
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 12:22 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: BLACK RAINBOWS - “Cosmic Ritual Supertrip”

Αν τους γνωρίζεις, έχεις νιώσει ότι αποτελούν έναν live δυναμίτη. Αν δεν τους ξέρεις, φαντάζεσαι από τον τίτλο του νέου τους δισκογραφικού πονήματος περί τίνος πρόκειται.

Οι BLACK RAINBOWS έρχονται ξανά με φόρα, κυκλοφορώντας την 8η συνολικά δουλειά τους “Cosmic Ritual Supertrip” (Heavy Psych Sounds), συνδυάζοντας τον fuzz-αριστό ρετρό ήχο με τον τσαμπουκά των Motörhead και τα ψυχεδελικά τριπαρίσματα.

Το εναρκτήριο “At Midnight You Cry” σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα, το “Radio 666” είναι ό,τι λέει ο τίτλος του, φάση ράδιο στο αμάξι και συνοδηγός ο βελζεβούλης, το “Master Rocket Power Blast” απλώνει το χέρι στη βαριά κληρονομιά που άφησαν ο θείος Lemmy και η παρέα του, ενώ τα “Glittereyzed”, “Universal Phase”, “Isolation” μαζί με το bonus “Fire Breather” μόνο ως σούπερ στονεριές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Οι Ρωμαίοι είναι ωραίοι.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read