23Ιουνίου2021

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 20:06 Γράφτηκε από: 

Δισκοκριτική: ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ - “Ο Τελευταίος Άνθρωπος στη Γη”

Οργισμένοι στίχοι και μοτορχεντικά γκάζια πάνω στα συντρίμμια του πλανήτη.

Οι ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ κυκλοφορούν τον spaghetti heavy punk δίσκαρο “Ο Τελευταίος Άνθρωπος στη Γη” και είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις από τον τίτλο και από το πανέμορφο artwork της Αλεξίας Οθωναίου.

“Είμαι μια άρρωστη πόλη… Μια σκοτεινή φυλακή… Ένα γεμάτο πιστόλι… Είμαι ένας έφηβος που αιμορραγεί… Είμαι ό,τι καταναλώνει… Ένας κανίβαλος μπροστά σε μια οθόνη… Ένα λευκό άχρηστο πιόνι… Είμαι η στιγμή που γίναμε όλοι δολοφόνοι… Κι αν είσαι εσύ… Ο τελευταίος άνθρωπος στη γη… Θα ‘σαι γροθιά στον αέρα… Ή αδέσποτη σφαίρα… Και πάλι απ’ την αρχή… Είμαι μια ατέλειωτη μέρα… Μια μάχη που έχει κριθεί… Μια οργισμένη μητέρα… Είμαι ένας άοπλος που αιμορραγεί…”.

Οι στίχοι από το ομώνυμο – και κορυφαίο – κομμάτι του δίσκου είναι αυτό που χρειαζόμαστε να ακούμε, κάθε στιγμή και για κάθε περίσταση. Άνθρωπος και ζώο, τελευταίοι επιζήσαντες, ξαναχτίζουν τον κόσμο από την αρχή.

Έντεκα τραγούδια, όλα με το δικό τους ξεχωριστό νόημα, αλλά και μια κοινή συνισταμένη. Νιώσε, πάλεψε, αντιστάσου.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter