Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρουσίαση δίσκου εις διπλούν από τους ΣΤΙΧΟΙΜΑ στο Gagarin
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 21:27 Γράφτηκε από: 

Παρουσίαση δίσκου εις διπλούν από τους ΣΤΙΧΟΙΜΑ στο Gagarin

Λόγω αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, οι Στίχοιμα θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ “Θάλασσα” και το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Gagarin 205.

Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ + ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΤΙΧΟΙΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ “ΘΑΛΑΣΣΑ”

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Εξαιτίας της αυξημένης ανταπόκρισης για την παρουσίαση του δίσκου Θάλασσα στο Gagarin στις 23 Φεβρουαρίου, ενημερώνουμε πως έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια στα εξής σημεία προπώλησης:

• Sake Tattoo στο Χαλάνδρι

• Finest Cuts στο Περιστέρι

viva.gr είτε μέσω site είτε με τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, wind, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο του Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουμε επαναληπτική παρουσίαση στον ίδιο χώρο ακριβώς μια εβδομάδα μετά, στις 2 Μαρτίου 2019. Εισιτήρια για την δεύτερη παρουσίαση θα υπάρχουν διαθέσιμα από την Τετάρτη 15 Ιανουάριου στα ίδια σημεία προπώλησης. Ευχαριστούμε για την στήριξη.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read