17Ιουνίου2019

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 21:27 Γράφτηκε από: 

Παρουσίαση δίσκου εις διπλούν από τους ΣΤΙΧΟΙΜΑ στο Gagarin

Λόγω αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, οι Στίχοιμα θα παρουσιάσουν το νέο τους άλμπουμ “Θάλασσα” και το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Gagarin 205.

Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ + ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΤΙΧΟΙΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ “ΘΑΛΑΣΣΑ”

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Εξαιτίας της αυξημένης ανταπόκρισης για την παρουσίαση του δίσκου Θάλασσα στο Gagarin στις 23 Φεβρουαρίου, ενημερώνουμε πως έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια στα εξής σημεία προπώλησης:

• Sake Tattoo στο Χαλάνδρι

• Finest Cuts στο Περιστέρι

viva.gr είτε μέσω site είτε με τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, wind, Seven Spots, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο του Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

Για τον λόγο αυτό ανακοινώνουμε επαναληπτική παρουσίαση στον ίδιο χώρο ακριβώς μια εβδομάδα μετά, στις 2 Μαρτίου 2019. Εισιτήρια για την δεύτερη παρουσίαση θα υπάρχουν διαθέσιμα από την Τετάρτη 15 Ιανουάριου στα ίδια σημεία προπώλησης. Ευχαριστούμε για την στήριξη.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter