29Μαρτίου2024

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 17:44 Γράφτηκε από: 

Sold out η συναυλία των MADRUGADA στη Θεσσαλονίκη

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία των Madrugada την Παρασκευή 5 Απριλίου στο Principal Club Theater, ενώ με ταχύτατους ρυθμούς πωλούνται και τα εισιτήρια για την Κυριακή 7 Απριλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

Δελτίο Τύπου

Madrugada

Industrial Silence European Tour 2019

Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις των Madrugada στην Ελλάδα. Η βραδιά της Θεσσαλονίκης είναι ήδη SOLD OUT, ενώ τα εισιτήρια για την αθηναϊκή τους εμφάνιση κινούνται επίσης με ταχύτατους ρυθμούς.

Οι αγαπημένοι Νορβηγοί ολοκλήρωσαν σε πολύ καλό κλίμα τις πρώτες πρόβες τους, λίγο πριν το τέλος του προηγούμενου έτους. Τα τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας, ο Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen συναντήθηκαν με τους Cato Thomassen και Christer Knutsen στο ορεινό χωριό Beitostølen (από όπου και οι φωτογραφίες του Knut Åserud, που αναρτήθηκαν στη σελίδα της μπάντας στο instagram).

Αυτήν την εβδομάδα οι Madrugada θα δουλέψουν πάνω στην προ - παραγωγή του Industrial Silence 2019 Tour, με έδρα τους το περίφημο και ιστορικό cabaret – theater, Chat Noir στο Όσλο.

Περιμένουμε «ρεπορτάζ» στις επίσημες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των Madrugada (facebook | Instagram  | twitter).

Περισσότερες πληροφορίες για τα shows στην χώρα μας, δείτε εδώ: Madrugada live in Athens  και Madrugada live in Thessaloniki 

Θεσσαλονίκη (sold out)

Παρασκευή 5 Απριλίου

Principal Club Theater

Αθήνα

Κυριακή 7 Απριλίου

Κλειστό Παλαιού Φαλήρου - Tae Kwon Do Arena

Η προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας συνεχίζεται

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση

Ορθίων (Standing): 35 ευρώ

Τα Εarly Bird εισιτήρια (ορθίων) εξαντλήθηκαν

Καθήμενοι (Seated): 43 ευρώ

Ταμείο

Ορθίων: 40 ευρώ

Καθήμενοι: 48 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Δίκτυο viva

Online: www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης)

Δίκτυο Public

Public on line: http://tickets.public.gr/

Kαταστήματα Public

https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read

  • Το official aftermovie του RELEASE ATHENS 2023

    Το Release Athens παρουσιάζει το official aftermovie των 14 φεστιβαλικών ημερών του περασμένου καλοκαιριού.

  • Ο BAXTER DURY για πρώτη φορά στην Ελλάδα

    Ο Baxter Dury έρχεται την Κυριακή 25 Ιουνίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πλαισιώνοντας τους Madrugada και τις Wet Leg στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι WET LEG στο RELEASE ATHENS

    Οι νέες stars της indie rock σκηνής Wet Leg έρχονται την Κυριακή 25 Ιουνίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πλαισιώνοντας τους Madrugada στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι MADRUGADA στο RELEASE ATHENS

    Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού Madrugada θα είναι οι headliners του Release Athens την Κυριακή 25 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια σε φεστιβάλ.

  • Ανταπόκριση: MADRUGADA w/ Amanda Tenfjord @ Παναθηναϊκό Στάδιο

    Η αλήθεια είναι πως από τότε που ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη συναυλία μέχρι και την ώρα που κατευθυνόμουν προς το στάδιο, απολαμβάνοντας την ευκαιρία και για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης (live στο κέντρο της Αθήνας, σαν ψέματα...), ήμουν περίεργος να δω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και τι συναισθήματα θα μου αφήσει.


Newsletter