Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 16:16 Γράφτηκε από: 

Οι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των SÓLSTAFIR στο Fuzz Live Music Club

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για την αυριανή (16/12) συναυλία των Sólstafir με τους Nochnoy Dozor στο Fuzz Live Music Club.

Δελτίο Τύπου

Οι καταπληκτικοί Sólstafir επιστρέφουν επιτέλους στην Αθήνα, φέρνοντας το πρωτοποριακό post-metal τους – ή το «ατμοσφαιρικό ισλανδικό Rock and Roll», όπως οι ίδιοι αποκαλούν τη μουσική τους – την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.

Η προπώληση συνεχίζεται στα 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.  Support act θα είναι οι Nochnoy Dozor.

To πρόγραμμα: Πόρτες 20.00 Nochnoy dozor 21.00 Solstafir 22.00

10 στοιχεία για τους SÓLSTAFIR 

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / www.viva.gr και www.fuzzclub.gr

Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Seven Spots, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Kυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος / τηλ. 210 3450817 / www.fuzzclub.gr)


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Ανταπόκριση: AMORPHIS w/ Sólstafir, Lost Society @ Fuzz Live Music Club

    Μπαίνοντας στον χώρο, συνειδητοποιούσες το μέγεθος της παραγωγής που εντός ολίγου θα παρακολουθούσες, καθώς τα κάθε λογής καλούδια που καταλάμβαναν κάθε σπιθαμή της σκηνής, σε συνδυασμό με τα δύο stands merch για όλα τα γούστα, αποτύπωναν σημειολογικά το φοβερό αυτό διεθνές πακέτο που επισκεπτόταν την Αθήνα.

  • Το πρόγραμμα για τις συναυλίες των AMORPHIS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τις συναυλίες των Amorphis με special guests τους Sólstafir και opening act τους Lost Society, αυτή την Παρασκευή (3/11) στο Principal Club Theater και το Σάββατο (4/11) στο Fuzz Live Music Club.

  • Οι AMORPHIS με τους SÓLSTAFIR στην Ελλάδα

    Οι κορυφαίοι του μελαγχολικού ήχου Amorphis επιστρέφουν μετά από 12 χρόνια στην Ελλάδα, με special guests τους σπουδαίους post-metallers Sólstafir και opening act τους δημοφιλείς Lost Society, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Fuzz Live Music Club.

  • Οι NOCHNOY DOZOR, CHURCH OF THE SEA και GHONE μαζί στην Αγγλικανική Εκκλησία

    Οι Nochnoy Dozor, Church of the Sea και Ghone ενώνουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στην Αγγλικανική Εκκλησία.

  • Το line-up του VOICES OF THE MIST vol. 4 στο Temple

    Οι Enemy of Reality με την Chiara Malvestiti των Therion, καθώς και οι Enemy Inside, Afterblood, Nochnoy Dozor και Lachrymose συμμετέχουν στο Voices of the Mist Festival vol. 4, το Σάββατο 11 Μαΐου στο Temple.