27Φεβρουαρίου2020

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 22:06 Γράφτηκε από: 

Οι PRIEST live στο Second Skin

Με δύο πρώην μέλη των Ghost στη σύνθεσή τους, οι Priest έρχονται το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Second Skin Club.

Δελτίο Τύπου

Saturday 9 February at Second Skin Club:

Priest (Sweden)

Το πιο εύκολο θα ήταν να κατατάξεις τους Priest στην όλη Synthwave/Retrowave σκηνή και ίσως αυτό να αρκούσε. Θα ήταν άδικο να το πεις όμως, γιατί το album τους “New Flesh”, είναι σίγουρα κάτι πολύ παραπάνω (ένα από τα καλύτερα Synth Pop albums των τελευταίων χρόνων, χωρίς ούτε ένα filler), που πίσω του, κρύβονται (στην κυριολεξία το κρύβονται) 2 πρώην μέλη των Σουηδών metallers Ghost. Η όλη σύνδεση όμως με τους Ghost δεν σταματά μόνο εδώ, αλλά και στον παραγωγό, αφού ο Alpha είναι αυτός που ανέλαβε την παραγωγή του New Flesh.

Priest στη σκηνή είναι 3 (με τα ονόματα Mercury, Salt και Sulfur) και εμφανίζονται πάντα με μάσκες, κρύβοντας την πραγματική τους ταυτότητα:

“We all wear masks. It’s what humans and their puppets do in order to function and maintain social order. If anything, someone should rip the masks of our faces and just expose the bizarre, fact that we all just swallow this. Especially with populists such as ourselves, our masks pay somewhat of a homage to classical imagery connected with religion, electro music and sickness. The inspiration was everywhere to be found in these subjects.  Religion also seems to have this weird relationship with sex…”

To New Flesh κυκλοφόρησε στα τέλη του 2017 και περιοδικά, bloggers και ψαγμένες ιντερνετικές λίστες το συμπεριέλαβαν στα καλύτερα της χρονιάς. Οι ίδιοι δηλώνουν πως λατρεύουν τη New Romantics σκηνή των 80s και τους Kraftwerk, αλλά αν ακούσεις ξανά και ξανά το New Flesh album, θα δεις πόσο επιδέξια υφαίνουν όλες τους τις επιρροές σε ρεφραίν που δεν ξεκολλάνε από το μυαλό σου…

Στις 9 Φεβρουαρίου 2019, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία πραγματικά ιδιαίτερη μπάντα, την στιγμή που “χτίζεται” το popularity της (θα έρθουν με δύναμη μετά τις συναυλίες τους με Nitzer Ebb και Das Ich) και μάλιστα στο Second Skin Club, που τους ταιριάζει μουσικά και αισθητικά.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα αρχές Δεκεμβρίου.

Second Skin Club: Δαμοκλέους 8, Γκάζι.

https://www.facebook.com/priestofficial/

instagram.com/priestofficial

secondskinclub.gr

instagram.com/secondskinclub

facebook.com/secondskinclubathens


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones


Newsletter