18Απριλίου2024

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 13:05 Γράφτηκε από: 

Παρουσίαση δίσκου από τους ALL VOWS COLLAPSE στο An

Οι All Vows Collapse παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Carry the Weight of the World” το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο An Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Seasons A.C.

Δελτίο Τύπου

Σάββατο 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ALL VOWS COLLAPSE

(“Carry the Weight of the World” - Release Live Show)

Special act: SEASONS A.C

https://www.facebook.com/events/289776138412438/

STARTS: 21:00 - ADMISSION: 8 EURO

Πέρασαν 3 χρόνια από την κυκλοφορία του ομώνυμου EP τους και οι All Vows Collapse σας προ(σ)καλούν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην πρώτη επίσημη live παρουσίαση της νέας full-length κυκλοφορίας τους με τίτλο “Carry the Weight of the World”!

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι SEASONS A.C για να είμαστε σίγουροι πως η σκηνή θα πάρει φωτιά από την αρχή.

Οι All Vows Collapse είναι μια μοντέρνα metal-hardcore μπάντα με έδρα την Αθήνα που από το 2012 όπου και δημιουργήθηκε, έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά events μαζί με εγχώριες και ξένες μπάντες του είδους (Hatebreed, Madball, Architects, Stick To Your Guns, The Ghost Inside κτλ).

ALL VOWS COLLAPSE – FACEBOOK PAGE

https://www.facebook.com/allvowscollapse

ALL VOWS COLLAPSE – BANDCAMP PAGE

https://allvowscollapseofficial.bandcamp.com/releases

Οι SEASONS AC είναι ένα 5μελές melodic hardcore punk συγκρότημα από την Αθήνα (ηλικίες 23-27). Το συγκρότημα είναι ενεργό από τις 01/03/2015 όπου πραγματοποίησε το πρώτο headline show στην Αθήνα. Έπειτα ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία με αφορμή το πρώτο EP “4” συμπεριλαμβανομένων άλλων 2 headline shows όπως επίσης με αρκετά εξωτερικά ονόματα όπως The Amity Affliction, Caliban, Deez Nuts κ.α.

Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει αλλά 2 digital singles (Black, Petrichor) τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στο πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο Full length album το 2019.

SEASONS AC - Facebook Page

https://facebook.com/SeasonsAC/

SEASONS AC - Bandcamp

https://seasonsac.bandcamp.com/releases

SEASONS AC - Spotify

https://open.spotify.com/artist/5a55kM6YozUPIgKGyfoCet?si=_RmLuZBJ

SUPPORTERS:

MONSTER ENERGY

https://www.monsterenergy.com/

UNCLE CHRONI’S TATTOO AND BODY PIERCING

https://www.unclechronis.com

https://www.facebook.com/UncleChronisTattoo/

ATHENS HOOD BOYCOTT

https://www.athenshoodboycott.com/

https://www.facebook.com/AthensHoodBoycott/

DESTINY STUDIO RECORDINGS

http://destinystudioathens.com/

HEARTBOMB CUSTOM SCREENPRINTS

https://www.facebook.com/heartbombcsp/

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

https://www.metalhammer.gr/

https://sinavlia.gr/

http://rockway.gr/

https://rockoverdose.gr/

https://www.facebook.com/singloudtv/

https://www.facebook.com/hitthattv/



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι DAY OOF στο An Club

    Οι Day Oof ανεβαίνουν μετά από χρόνια στη σκηνή, παρουσιάζοντας την “6η Απελευθέρωση” το Σάββατο 25 Μαρτίου στο An Club, με special guests τους Seasons A.C και τους Over 9000.

  • Πρόγραμμα και τελευταίες λεπτομέρειες για το NEW LONG FEST στη Νέα Μάκρη

    Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το New Long Fest, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

  • Το line-up του NEW LONG FEST στη Νέα Μάκρη

    Με τη συμμετοχή των Vodka Juniors, Deaf Radio, Tuber, Bazooka και πολλών ακόμη ονομάτων πραγματοποιείται το 15ο New Long Fest, το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

  • Οι NIGHTSTALKER και οι BAZOOKA headliners στο GYFTOPOULOU STREET FEST

    Οι Nightstalker, Bazooka, Junkheart, Speedblow και Seasons A.C συμμετέχουν την Κυριακή 8 Ιουλίου στο Gyftopoulou Street Fest vol. 5 με δωρεάν είσοδο. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στη Φιλοζωική Οργάνωση Χαλανδρίου, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται συλλογή συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

  • Το line-up του HYBRID FESTIVAL vol. 2 στο Κύτταρο

    Οι Seasons A.C., Countown, Vonavibe, Simplefast, Project Theory και Fourgiven συμμετέχουν στο Hybrid Festival vol. 2, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Κύτταρο.


Newsletter