29Μαρτίου2024

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 16:56 Γράφτηκε από: 

Οι HALF GRAMME OF SOMA live στο Temple

Λίγο πριν από την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, οι Half Gramme of Soma εμφανίζονται την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο Temple. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Under the Sun και οι Knock Nevis.

Δελτίο Τύπου

HALF Gramme of SOMA ζωντανά στην Αθήνα

Special guests: Under the Sun + Knock Nevis

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)

Πόρτες: 20:30 – Εισιτήρια: 7 ευρώ (μόνο στο ταμείο)

Πληροφορίες: www.facebook.com/events/1444174085726978

Λίγες ημέρες πριν οι HALF Gramme of SOMA πάρουν τους ευρωπαϊκούς δρόμους για πρώτη φορά, δίνουν την εναρκτήρια συναυλία του tour, στην πόλη τους, την Αθήνα, στην σκηνή του Temple. Μαζί τους οι Under The Sun και οι Knock Nevis.

Οι HALF Gramme of SOMA είναι μια 5μελής μπάντα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2011, στην Αθήνα, συνδυάζοντας heavy rock ήχους με μια μεγάλη ποικιλία από άλλες επιρροές. Εισήλθαν στην Ελληνική μουσική σκηνή εμφατικά, χάρη στις δυνατές τους ζωντανές εμφανίσεις, ενώ το 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο διαδέχθηκε, στα τέλη του 2014, το EP “Marche au Noir”.

Από την αρχή του 2015 μέχρι σήμερα αποτελούνται από καινούργια μέλη από την ευρύτερη “Καπνιστική Κοινότητα” που εδρεύει στον 13o όροφο διάσημης πολυκατοικίας στον Πειραιά. Τον Μάιο του 2017, οι HGOS κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ και πρώτο με την καινούργια σύνθεση, “Groove is Black”, που ταρακούνησε τον βραχώδη πλανήτη μας με μερικές απόκοσμες μελωδίες.

Μετά από δεκάδες live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα στο πλευρό σχημάτων όπως Monster Magnet, 1000mods, Elder, Mars Red Sky, Stoned Jesus, Nightstalker και Samsara Blues Experiment, μεταξύ άλλων, οι Half Gramme of Soma είναι πλέον έτοιμοι να αναχωρήσουν για το πρώτο τους Ευρωπαϊκό tour, σε επιλεγμένες ημερομηνίες και πόλεις, παρέα με τους psychedelic rockers, Naxatras.

Οι Under The Sun είναι ένα 5μελές συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2015 και ο ήχος τους χαρακτηρίζεται ως sludgerotic heavy rock. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά festival και live με αποκορύφωμα την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό “Road to Desertfest” του Street Mode Festival στη Θεσσαλονίκη, όπου κέρδισαν την δεύτερη θέση και την συμμετοχή τους στο Desertfest Athens 2017, στο οποίο εμφανίστηκαν δίπλα σε ονόματα όπως οι Saint Vitus, Graveyard, Orange Goblin, Church of Misery, Planet of Zeus, Colour Haze, Radio Moscow, Stoned Jesus, Krause και Αllochiria.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των Under the Sun με όνομα “Vol I” (φόρος τιμής στα μεγαθήρια των 70’s) κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2018, και περιέχει 5 τραγούδια χαρακτηριστικά του ήχου του συγκροτήματος.

Οι Knock Nevis είναι ένα rock’n’roll power τρίο που σχηματίστηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2017, αποτελούμενο από ενεργά μέλη της σκηνής, μέλη και πρώην μέλη συγκροτημάτων με σημαντική πορεία στον χώρο. Αυτοί είναι οι Jorgo (Korsikov) στο μπάσο και το μικρόφωνο, Andrew (ex - Drunk Motherfuckers) στην κιθάρα και Jerry (Disconnected) στα τύμπανα.

Σκοπός τους ήταν εξαρχής η έκφραση μέσα από διαφορετικές μουσικές φόρμες. Παίρνοντας το όνομα του μεγαλύτερου supertanker που φτιάχτηκε ποτέ, οι Knock Nevis ήταν ετοιμοπόλεμοι να ξεκινήσουν το μεγάλο μουσικό τους ταξίδι.

LINKS:

• Half Gramme of Soma: www.facebook.com/hgosband

• Under the Sun:  www.facebook.com/UnderTheSunBand

• Knock Nevis: www.facebook.com/KnockNevisBand

• TempleAthens: www.thetemple.gr | www.facebook.com/templeliveclub

• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

• Website: http://thetemple.gr

• FB: www.facebook.com/templeliveclub

• Τηλ.: +30 210 3468523

• E-mail: stathis@thetemple.gr, jim@thetemple.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Η PEGGY GOU στο EJEKT FESTIVAL
    Η PEGGY GOU στο EJEKT FESTIVAL

    Το Ejekt Festival παρουσιάζει την superstar DJ Peggy Gou την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου, στο μεγαλύτερο σόου της στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή εντυπωσιακών ονομάτων που έχει επιλέξει η ίδια.

  • Οι FEVER RAY στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι FEVER RAY στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Οι Fever Ray φέρνουν την κρυφή γοητεία του γκροτέσκο την Κυριακή 14 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, σε μία σπάνια παράσταση όπου η μουσική τόλμη και φαντασία δεν έχουν όρια.

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Also Read

  • Οι THERAPY? στο Gagarin 205

    Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Therapy? επιστρέφουν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205, με το νέο τους άλμπουμ “Hard Cold Fire” και opening act τους Half Gramme of Soma.

  • Οι UNIDA για τρεις εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Δίνοντας νέα πνοή σε ένα από τα ιστορικότερα γκρουπ του αμερικάνικου stoner/doom, η πιο πρόσφατη μετενσάρκωση των Unida επισκέπτεται τον Οκτώβριο την Ελλάδα για τρεις εμφανίσεις, σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη.

  • Οι DOPELORD για 4 εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι Πολωνοί stoner/doom metallers Dopelord επιστρέφουν στην Ελλάδα για τέσσερις εμφανίσεις, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Σέρρες.

  • Οι HALF GRAMME OF SOMA στο An Club

    Οι Half Gramme of Soma παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Slip Through the Cracks”, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο An Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Same River.

  • Ανταπόκριση: Rockwave Festival w/ SOCIAL DISTORTION, AMENRA + more @ TerraVibe Park

    Η επιστροφή στη Μαλακάσα μετά από το καλοκαίρι του 2018, συνδυάστηκε με την παρουσία ενός γκρουπ που το εγχώριο κοινό περίμενε καρτερικά τέσσερις δεκαετίες.


Newsletter