17Ιουνίου2019

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 18:08 Γράφτηκε από: 

To 4o Hip Hop Live Αλληλεγγύης ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΗ στο Gagarin 205

Οι Χνάρια, Ονειρολάγνοι, Ζωγράφος, Broken Da Rima, Smok5 και Yuane x Wise ανεβαίνουν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου στη σκηνή του Gagarin 205, στο πλαίσιο του Hip Hop Live Αλληλεγγύης “Οι Γειτονιές Τραγουδάνε Ακόμη vol. IV”.

Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΗ VOL IV

Χνάρια

Ονειρολάγνοι

Ζωγράφος

Broken Da Rima

Smok5

Yuane x Wise

host: Tiny Jackal

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 5 ευρώ, ταμείο 8 ευρώ.

Για τέταρτη χρονιά διοργανώνουμε ένα Hip Hop Live για την λήξη της ενέργειας αλληλεγγύης που τρέχουμε από αρχές Σεπτέμβρη και σας περιμένουμε την Παρασκευή 12 Οκτώβρη 2018 στον χώρο του Gagarin (Λιοσίων 205).

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30 και στη σκηνή του Gagarin θα εμφανιστούν Χνάρια, Ονειρολάγνοι, Ζωγράφος, Broken Da Rima, Smok5, Yuane x Wise και ο Host της βραδιάς θα είναι ο Tiny Jackal.

Λίγα λόγια για εμάς:

Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που αποφάσισε να μην μείνει απαθής στο τίποτα που η εποχή επιβάλλει. Για αυτό ξεκινήσαμε μια σειρά από δράσεις αλληλεγγύης παραμερίζοντας όσα μας χωρίζουν και να θυμόμαστε αυτό που μας ενώνει…

Ότι όλοι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Δεν ανήκουμε και δεν εκπροσωπούμε κανένα πολιτικό χώρο, καμία Μ.Κ.Ο, καμιά οργάνωση, κανένα κόμμα. Και αυτή την χρονιά λοιπόν στόχος και το μεγάλο θέλω μας είναι να ενεργοποιηθούν όσα περισσότερα μυαλά γίνεται. Από στόμα σε στόμα, από γειτονιά σε γειτονιά, από παρέα σε παρέα και όλοι μαζί να καταφέρουμε κάτι μικρό κάτι λίγο αλλά μην ξεχνάτε το λίγο είναι πάντα πιο πολύ από το καθόλου!!!

Ενεργοποιήστε λοιπόν τους γύρω σας και στηρίχτε με οποιοδήποτε τρόπο την δράση και φυσικά σας θέλουμε και σας περιμένουμε δίπλα μας από την αρχή μέχρι την “γιορτή” μας για την λήξη της φετινής προσπάθειας στης 12 Οκτώβρη!!!

Πιστεύουμε στην συλλογικότητα, στην αυτοοργάνωση και είμαστε σίγουροι πως οι γειτονιές τραγουδάνε ακόμη…

Πληροφορίες: www.facebook.com/solidarityhood/

Σας περιμένουμε


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter