19Απριλίου2024

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 18:47 Γράφτηκε από: 

Οι εμβληματικοί CURE στα 15 χρόνια του EJEKT FESTIVAL

Οι εμβληματικοί Cure είναι το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται για το Ejekt Festival, το οποίο γιορτάζει την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 τα 15 του χρόνια στην Πλατεία Νερού.

Δελτίο Τύπου

17.07.2019

Πλατεία Νερού, Φάληρο

EJEKT FESTIVAL 2019

15 χρόνια EJEKT

THE CURE

+ more tba

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, 12.00 το μεσημέρι

Το 2019, το EJEKT Festival συμπληρώνει 15 χρόνια πορείας και το γιορτάζει με ένα επετειακό line-up. Το πρώτο όνομα που ανακοινώνεται είναι οι περίφημοι The Cure, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής!

Οι The Cure θα επιστρέψουν στην Ελλάδα μετά από πάνω από μια δεκαετία, στα πλαίσια της πολυαναμενόμενης Ευρωπαϊκής περιοδείας τους που γιορτάζει τα 40 χρόνια παρουσίας του συγκροτήματος.

Οι επιτυχίες των The Cure είναι τόσο πολλές, ώστε σχεδόν κάθε ακροατής να έχει συνδέσει – συνειδητά ή μη - κάποια στιγμή της ζωής του με κάποιο τραγούδι τους. Δεν υπάρχει καλλιτέχνης ή συγκρότημα που δεν θα ήθελε να έχει γράψει ένα τραγούδι όπως τα “Friday I’m In Love”, “Just Like Heaven”, “Pictures of you”, “A Letter To Elise”, “Boys Don't Cry”, “Lovesong”, “Never Enough”, “High”, “Lullaby”, “Killing An Arab”, “Fascination Street”, “In Between Days”, “Close To Me”, “Fire In Cairo”, “A Strange Day”, “A Night Like This”, “Burn”, “To Wish Impossible Things”, “Close To Me” και πολλά άλλα.

Η μουσική των The Cure ήταν αυτό το μοναδικό κράμα goth-rock-pop που κατόρθωσε να αποτυπώσει τόσο τέλεια το τι ακριβώς ήταν τα 80ς και τα 90ς. Η τόσο χαρακτηριστική περσόνα του Robert Smith (με αυτό το κούρεμα, το μεικ-απ, το κόκκινο κραγιόν, τα μαύρα ρούχα), οι στίχοι που ανατέμνουν την πολυπλοκότητα της εποχής (από την ειρωνεία ως το angst αλλά και τα ξεσπάσματα χαράς) και η σαγηνευτικά βρετανική φωνή του, έγιναν ένα σημείο αναφοράς όχι μόνο για τη γεννιά τους, αλλά και για τις επόμενες.

Στις 17 Ιουλίου 2019 οι The Cure θα ανέβουν στη σκηνή του EJEKT Festival, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο - τον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της καλοκαιρινής Αθήνας, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, για μια εμφάνιση που θα έχει διάρκεια πάνω από 2 ώρες και θα συνοψίσει την τεράστια καριέρα τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, 12.00 το μεσημέρι

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Αρένα

Early bird: 45 Ευρώ

Α΄ φάση προπώλησης: 50 Ευρώ

Β’ φάση προπώλησης: 55 Ευρώ

VIP

Early bird: 100 Ευρώ

Α’ φάση προπώλησης: 130 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευριπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Οι PALAYE ROYALE και η ALICE MERTON στο EJEKT FESTIVAL

    Οι Palaye Royale, ένα από τα πιο καυτά νέα ροκ συγκροτήματα, και η Alice Merton, με ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα των τελευταίων ετών, θα βρεθούν την Τρίτη 23 Ιουλίου στο πλευρό των Måneskin στο Ejekt Festival στο ΟΑΚΑ.

  • Η PEGGY GOU στο EJEKT FESTIVAL

    Το Ejekt Festival παρουσιάζει την superstar DJ Peggy Gou την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου, στο μεγαλύτερο σόου της στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή εντυπωσιακών ονομάτων που έχει επιλέξει η ίδια.

  • Οι BRING ME THE HORIZON στο EJEKT FESTIVAL

    Οι Bring Me the Horizon, ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του εγχώριου κοινού, έρχονται την Τετάρτη 24 Ιουλίου στην Αθήνα, ως headliners του Ejekt Festival στο ΟΑΚΑ.

  • Οι MÅNESKIN στο EJEKT FESTIVAL

    Οι Måneskin, το απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, έρχονται την Τρίτη 23 Ιουλίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως headliners του Ejekt Festival στο ΟΑΚΑ.


Newsletter