01Οκτωβρίου2020

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 17:57 Γράφτηκε από: 

Το line-up του DEAD POETS SOCIETY στο An Club

Με τη συμμετοχή 7 συγκροτημάτων πραγματοποιείται το φεστιβάλ Dead Poets Society, το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο An Club. Τα έσοδα θα δοθούν για πραγματοποίηση φιλανθρωπικής/περιβαλλοντικής δράσης από τα γκρουπ.

Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 at AN CLUB!

Το πρώτο διήμερο φόρος τιμής στην δύσκολη εφηβεία και σε όλους τους χαμένους ποιητές. Το Dead Poets Society έρχεται τον Σεπτέμβρη στο ΑΝ Club όπου 7 συγκροτήματα θα παίξουν μουσική μέχρι τελικής πτώσης.

Η διοργάνωση γίνεται από το αγαπημένο AN Club και από το συγκρότημα Supernova. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και τις 2 μέρες ενώ το πρόγραμμα ξεκινάει στις 20:00.

Τα έσοδα θα δοθούν για πραγματοποίηση φιλανθρωπικής/περιβαλλοντικής δράσης από τα ίδια τα συγκροτήματα. Τις δύο μέρες θα εμφανιστούν τα εξής σχήματα με την παρακάτω σειρά:

----- Day 1 -----

The Lay

Seconds out the Band

The Dragons

Supernova

----- Day 2 -----

Amalphi

Black Circles

HomoErectus

Supernova

Τιμή εισιτηρίου ανά μέρα: 6€

https://www.facebook.com/events/2085524505096222/E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

  • Oι ΕMBARGO live στο An Club

    Οι Θεσσαλονικείς Embargo εμφανίζονται το Σάββατο 6 Ιανουαρίου στο An Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Loud Silence και οι Homo Erectus.


Newsletter