Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 19:52 Γράφτηκε από: 

Συναυλία του ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ στο Κηποθέατρο Πρέβεζας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται την Τρίτη 7 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Πρέβεζας.

Δελτίο Τύπου

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ live

ΤΡΙΤΗ 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

13 ευρώ (Προπώληση)

15 ευρώ (Είσοδος)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ (μέχρι την Τρίτη 07 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στην Πρέβεζα και μέχρι την Δευτέρα 06 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι σε Λευκάδα - Άρτα και Γιάννενα)

Πρέβεζα

ΑΠΟΘΗΚΗ (Bar)

DB Music Store (Μουσικό Κατάστημα)

Βιβλιοπωλείο Κύκλος (Βιβλιοπωλείο)

Μποτίλια στο πέλαγο (cafe-bar)

iframe communication design (Διαφημιστικές υπηρεσίες)

Αρτα

Χάρτα Συνεργατικό Καφενείο (εναλλακτικό καφενείο)

Λευκάδα

Z bar (cafe-bar)

Γιάννενα

Manthos Group (Κατάστημα Οπτικών)

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει φέτος ένα σόλο πρόγραμμα. Μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Ακολουθώντας μια παράδοση αιώνων, αυτή των τροβαδούρων, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη μεταφέροντας αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας.

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Άνοιξη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα έχει παρουσιαστεί κατά καιρούς σε μικρούς χώρους, αλλά και σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στην Θεσσαλονίκη.

Ένα πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής, που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής αυτής τέχνης. Πρωταγωνιστές, όπως πάντα, τα ίδια τα τραγούδια. Στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, την μαγεία της συνύπαρξης, την μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Αλκίνοος Ιωαννίδης: κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή

Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας: Ηχοληψία

Κωνσταντίνος Μαργκάς: Φώτα

Μια συνδιοργάνωση του “Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας Ο Κήπος των Τεχνών”, της “dB Sounds” και της “Love Light Productions”E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read