Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 22:08 Γράφτηκε από: 

SLEEPIN PILLOW και BONNIE NETTLES live στο Six D.O.G.S

Οι Sleepin Pillow και οι Bonnie Nettles μοιράζονται τη Δευτέρα 30 Απριλίου τη σκηνή του Six D.O.G.S. Τη συναυλία ανοίγουν οι Houdini ‘n’ Me.

Δελτίο Τύπου

Enter Events Presents:

A Double Bill Show

Sleepin Pillow & The Bonnie Nettles

Opening Act: Houdini ‘n’ Me

Δευτέρα 30 Απριλίου / six d.o.g.s.

Doors Open: 20.00

Είσοδος: 10 ευρώ

Οι Sleepin Pillow και οι Bonnie Nettles ανεβαίνουν στη σκηνή του ανανεωμένου six d.o.g.s για ένα εκρηκτικό double bill show. Tην βραδιά θα ανοίξει το πειραματικό instrumental trio των Houdini ‘n’ Me στην πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα.

Sleepin Pillow

Οι Sleepin Pillow, το πρωτοποριακό 7μελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί μία από τις καλύτερες psych rock μπάντες της χώρας, έχοντας μακρά πλέον παρουσία τόσο στην σκηνή, όσο φυσικά και στην δισκογραφία.

Τα μέλη του group θα πάρουν τα ψευδώνυμα τους - Nomik, Rispa, Aisha Sama, Nick Zakqueline, Antoine και Skinman, τα όργανα τους και θα προσφέρουν ένα μοναδικό κι απόκοσμο οπτικοακουστικό θέαμα βασισμένο στις παλιές και πρόσφατες τους δημιουργίες.

Η λέξη κλειδί για να χαρακτηρίσει κανείς τη μπάντα αυτή είναι η πολυμορφία.

Είναι από τους λίγους στο είδος τους που καταφέρνουν να εναρμονίσουν ψυχεδελική ροκ, ελληνική κι ανατολίτικη παραδοσιακή μουσική, trip hop κι αγγλόφωνο στίχο. Όπως και στον τελευταίο τους album που κυκλοφόρησε πέρσι “The Past is Already Here” με αναφορές σε δρόμους Ρεμπέτικους, δυναμικά ηλεκτρικά rock ηχοτοπία, δυτική ψυχεδέλεια, ανατολίτικη κουλτούρα, στοιχεία της ελληνικής παράδοσης και φυσικά τα φωνητικά του Nomik να διαπερνούν όλα τα κομμάτια.

Ένας ακόμα συγκλονιστικός διάλογος μεταξύ κλασικού και μοντέρνου, ένα μεθυστικό ταξίδι στο άπειρο μέσα από μια πλειάδα μουσικών επιρροών, όπως συνηθίζουν να πράττουν σε όλες τις δημιουργίες τους.

Ετοιμαστείτε να παραδοθείτε στους post rock ήχους που άλλοτε θα «χάνονται» σε παραδοσιακούς ελληνικούς και ανατολίτικους ρυθμούς και άλλοτε θα στροβιλίζονται σε μια χαοτική ηλεκτρονική θύελλα, μέσα από τα τραγούδια από το τελευταίο τους album όπως “In Athens”, “I Hate All Gods”, “That Girl”, “Life on Mars”, “Radical”, “The Past Is Already Here”, “Skinny Puppy”, αλλά και παλιότερα όπως “Apples On An Orange Tree”, “Superman’s Blues”, “Amplifier in my heart”, “Holy Monster”, “Pathetic”, “Bring the Sun Back”, “An Idiot’s Point of View” κ.α. καθώς η συνοδεία από το light show και το οπτικό background θα εμπλουτίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και δραματικότητα την live εμπειρία.

Μια φορά είναι αρκετή για να σε παρασύρουν!

Οι Sleepin Pillow σε δράση - Video:

Holy Monster [Live]: https://www.youtube.com/watch?v=OrINixf0gSU

Black Sea [Live]: https://www.youtube.com/watch?v=hjRK0uLF_yA

December: https://soundcloud.com/sleepin-pillow/december

Amplifier in my Heart: https://www.youtube.com/watch?v=zgIRP_Ca0T0

Δισκογραφία:

“Apples on an Orange Tree” [2008]

“Superman’s Blues” [2010]

“This world is over, it's time for a new one” [2014] EP

“The Past is Already Here” [2016]

The Bonnie Nettles

Οι Bonnie Νettles είναι η εξαμελής μπάντα-φαινόμενο των τελευταίων ετών των Dennis Lounges και Anestis Nine. Παρέα με τους μουσικούς τους, Sir Jonathan (drums), Vaggelis Faliera Karabelas (percussion) και John Daem (bass), ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s σε ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου ντεμπούτου album τους.

Ηoudini ‘n’ Me

Άλλoτε 3,2 και άλλoτε κανένας οι Houdini ‘n’ Me εξελίσσονται και ελίσσονται σε νέα, ανεξερεύνητα μονοπάτια της alt φιλοσοφίας τους, επιστρατεύοντας την 20-ετή γνωριμία που τους ενώνει, τους σκοτεινούς ρυθμούς της κλασσικής σκηνής των 90's και ένα σωρό από διαφορετικά στοιχεία όλων των ρευμάτων που έχουν μάθει να μισούν, κάνουν το απλό δύσκολο.

Ως είθισται για τους Houdini ‘n’ Me από τις πρώτες συνεδρίες τους έως και σήμερα βάζουν πάντα ως προτεραιότητα το συναίσθημα. Μακριά από κάθε μορφή δημοσιότητας ανεβάζουν τα κλασικά τους χιτ, από τα πιο υγρά υπόγεια, στη σκηνή του six d.o.g.s τη τελευταία Δευτέρα του Απριλίου.

Hyperlinks

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1047992132005208/

Official Sleepin Pillow Facebook Page: https://www.facebook.com/sleepinpillow/

Official Sleepin Pillow You Tube Page: https://www.youtube.com/user/SleepinPillow

Official Soundcloud Page: https://soundcloud.com/sleepin-pillow

Official The Bonnie Nettles Facebook Page: https://www.facebook.com/thebonnienettles/

Official The Bonnie Nettles You Tube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCx5UHUuhvQipUG4jP8h2REw

Venue

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

Αθήνα

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr/

Enter Events


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read