23Απριλίου2024

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 16:25 Γράφτηκε από: 

Νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες της HINDI ZAHRA σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Για τις 7 και 8 Δεκεμβρίου μεταφέρονται οι συναυλίες της Hindi Zahra σε Principal Club Theater και Fuzz Live Music Club αντίστοιχα.

Δελτίο Τύπου

Αναβολή των συναυλιών της Hindi Zahra

Νέες ημερομηνίες

Η διοργανώτρια εταιρεία, με λύπη της ανακοινώνει την αναβολή των δυο συναυλιών της HINDI ZAHRA που ήταν προγραμματισμένες για τις 3 και 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αντίστοιχα.

Οι νέες ημερομηνίες των συναυλιών της Hindi Zahra είναι:

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club) &

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (Fuzz Club)

Οι συναυλίες αναβάλλονται λόγω αδυναμίας έκδοσης βίζας για τους τρεις Μαροκινούς μουσικούς της HINDI ZAHRA. Η διαδικασία έκδοσης βίζας έχει, προς το παρόν, ανασταλεί από το Προξενείο μας στην Καζαμπλάνκα, γιατί βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης…!

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου θα ενημερωθούν προσωπικά όλοι όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων τους.

Η Hindi Zahra στέλνει το παρακάτω μήνυμα στους φίλους στην Ελλάδα:

«Αγαπημένοι φίλοι μου στην Ελλάδα, με λύπη ανακοινώνω ότι οι προγραμματισμένες μας συναυλίες αναβάλλονται αναγκαστικά, λόγω της αδυναμίας της ελληνικής πρεσβείας στην Καζαμπλάνκα να εκδώσει βίζα για τα τρία μέλη της μπάντας μου, που έχουν Μαροκινή υπηκοότητα. Φαίνεται ότι η Πρεσβεία μετακομίζει και το σχετικό τμήμα κλείνει, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν τις σχετικές θεωρήσεις…

Λυπάμαι τόσο πολύ… ήμουν έτοιμη να έρθω και να παίξω για εσάς, τους τόσο όμορφους ανθρώπους… Ο Έλληνας διοργανωτής και ο μάνατζερ μου κατάφεραν να βρουν νέες ημερομηνίες που ταιριάζουν στο πρόγραμμα της περιοδείας μας. Ελπίζω, λοιπόν, να σας δω όλους στις 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club και στις 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο Fuzz Club… Ειρήνη και αγάπη».

«To all my beloved Greek friends, I am sorry to announce that our scheduled shows are forced to be postponed due to the inability of the Greek embassy in Casablanca to issue visas for the three members of my band with Morocco citizenship. It appears that the Embassy is moving buildings and they shut down the relevant department so visas cannot be obtained…

I am so sorry as I was so ready to come and play for you beautiful people...The Greek promoter and my management managed to find new dates that can fit our touring schedule. So I hope to see you all in Thessaloniki Principal Theatre on December 7th and in Athens Fuzz Club on the 8th… Peace and Love».


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

Also Read


Newsletter