13Ιουνίου2021

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 09:41 Γράφτηκε από: 

Aκυρώνονται οι συναυλίες των KVELERTAK σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Aκυρώνονται οι συναυλίες των Kvelertak σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, λόγω απροσδόκητων προβλημάτων παραγωγής που προέκυψαν την τελευταία στιγμή.

Δελτίο Τύπου

Δυστυχώς, οι συναυλίες των Kvelertak σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακυρώνονται, λόγω απροσδόκητων προβλημάτων παραγωγής που προέκυψαν την τελευταία στιγμή.

Το συγκρότημα και οι διοργανωτές ζητούν την κατανόηση του κοινού για την αναστάτωση που δημιουργείται.

Η διαδικασία επιστροφής των εισιτήρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με πιστωτική κάρτα, το αντίτιμο επιστρέφεται αυτόματα.

Για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με μετρητά, η επιστροφή γίνεται ως και τις 14 Απριλίου από το κατάστημα αγοράς του εκάστοτε εισιτηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.detoxevents.gr, 210-9636489E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Παρουσίαση δίσκου από τους POTERGEIST στο An Club

  Οι Potergeist παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Rain Over Hell” την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στο An Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Dendrites και οι Voidnaut.

 • FULL HOUSE BREW CREW και POTERGEIST live στο Κύτταρο

  Οι Full House Brew Crew συναντιούνται το Σάββατο 4 Μαΐου με τους Potergeist στο Κύτταρο Live Club. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Hidden in the Basement και οι Serenity Broken.

 • Οι NIGHTSTALKER στο NEW LONG FEST

  Με την προσθήκη των Nightstalker ολοκληρώθηκε το line-up του φετινού New Long Fest, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

 • Το line-up του NEW LONG FEST 2018

  Με τη συμμετοχή 14 συγκροτημάτων πραγματοποιείται το New Long Fest, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

 • Το line-up του 7th LOS ALMIROS FESTIVAL

  Με τη συμμετοχή 21 ονομάτων από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή και με ελεύθερη είσοδο, πραγματοποιείται το 7th Los Almiros Festival το τριήμερο 2-4 Αυγούστου.


Newsletter