03Ιουλίου2020

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 18:19 Γράφτηκε από: 

Οι KEMEROV live στο An Club

Οι Kemerov εμφανίζονται το Σάββατο 3 Μαρτίου στο An Club, στο πλαίσιο της βινυλιακής κυκλοφορίας του “FMKD”. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Korsikov, Mock the Mankind και Tugdam.

Δελτίο Τύπου

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Kemerov live at AN club

(‘FMKD’ vinyl release tour)

w/special guests Korsikov / Mock Τhe Mankind / Tugdam

Πόρτες 21:00 – Είσοδος: 6 ευρώ

https://www.facebook.com/events/506586826384746/

Οι Kemerov συνεχίζουν την ελληνική περιοδεία τους στα πλαίσια της βινυλιακής κυκλοφορίας του ντεμπούτου album τους “FMKD” και είναι η σειρά της Αθήνας να τους υποδεχτεί για πρώτη φορά και να απολαύσει το μοναδικό death ‘n’ roll ήχο τους από κοντά, στο An Club!

https://kemerov.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/kemerovgr/

Τη σκηνή θα μοιραστούν μαζί τους κάποιοι επίτιμοι καλεσμένοι:

- Οι Korsikov, οι οποίοι έχουν επιστρέψει δριμύτεροι μετά τον ομώνυμο ογκόλιθο που κυκλοφόρησαν το 2016 για να αποδείξουν ότι είναι ακόμη εδώ και ότι είναι μια σταθερή αξία στην ελληνική sludge ‘n’ roll πραγματικότητα!

https://korsikov.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/korsikovgr/

- Οι Mock Τhe Mankind, οι οποίοι εξέπληξαν άπαντες στη μουσική underground κοινότητα με το υπέροχο post-sludge/post-rock “Ruination” το 2015 ενώ ταυτόχρονα κρατούν πάντα την επαφή τους με το συναυλιακό σανίδι, και από τους οποίους ανυπομονούμε να ακούσουμε καινούρια πράγματα!

https://mockthemankind.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/mockthemankind/

- Οι Tugdam δημιουργήθηκαν το 2016 και είναι η μπάντα-«έκπληξη» της βραδιάς. Sludge/doom ήχοι, το πρώτο EP στα σκαριά και η πραγματικότητα στο An..E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter