12Αυγούστου2020

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 19:49 Γράφτηκε από: 

Σύμπραξη KOOBA TERCU, DUOYU, FUKU COSMONOT και ΙΟΤΑ στο Ίλιον Plus

Οι Kooba Tercu, Duoyu, Fuku Cosmonot και Iota συναντώνται την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Ίλιον Plus.

Δελτίο Τύπου

Kooba Tercu + Duoyu + Fuku Cosmonot + Iota

LIVE! 29/12 | ΙΛΙΟΝ plus

H Unrest Productions κλείνει συναυλιακά το 2017 στις 29 Δεκεμβρίου, στο ΙΛΙΟΝ plus με το [In Plexus].

Μία θορυβώδης σύμπραξη / συνεργασία από μπάντες της εγχώριας σκηνής οι οποίες πραγματεύονται experimental rock ήχους, και όχι μόνο, σε συνδυασμό με visual projections. Το live παίρνει μια υβριδική μορφή και χωρίζεται σε “Codex 0” και “Codex 00” και οι συμμετέχοντες είναι οι ακόλουθοι.

Ώρα Έναρξης: 20.30

Είσοδος: 6 €

Artists performing:

CODEX 0: [NOISE]

Kooba Tercu (ATH)

H εξαμελής μουσική κολεκτίβα του Johnny συνδυάζει χαμηλές συχνότητες μεγάλων εντάσεων με θορυβώδη και εξωτικούς ήχους σε φουτουριστική ψυχεδέλεια που ισορροπεί μεταξύ συναισθηματικά δυσοίωνου και ευοίωνου ήχου. Με τις 2 κυκλοφορίες της μπάντας, “Kooba Tercu” (LP, Spinalonga /Body Blows records, GR, 2015) και “Bakla Horani” (CS, Hominid Sounds, UK, 2016) βρέθηκαν σε μικρότερες ή μεγαλύτερες σκηνές όπως του “Plissken festival 2016”, support act στο sold out live των Goat στο Gagarin, αλλά και δίπλα σε άλλες μπάντες όπως Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound, Soft Moon.

https://koobatercu.bandcamp.com/

Fuku Cosmonot (SKG)

Το Fuku Cosmonot γράφει μουσική απ’ το 2015. Στις 29 Δεκέμβρη θα ξαναεμφανιστεί στην Αθήνα με ανανεωμένη σύσταση, πρωτότυπο οπτικό υλικό και καινούριες συνθέσεις, καθώς και κομμάτια απ’ τον επερχόμενο δίσκο του “I AM” που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα το 2018.

CODEX 00: [BRASS]

Duoyu (ATH)

Οι Duoyu σχηματίστηκαν το 2010 στην Αθήνα μέσα από τυχαίες συναντήσεις σε χώρους μαζικής πνευματικής διαστρέβλωσης, κάτω από συνθήκες αμφισβητήσιμης νηφαλιότητας. Χαρακτηριστικά στοιχεία του πολυμορφικού ήχου τους, τα ηχοτόπια τρομπέτας, το διακοπτόμενο groove, οι κοφτές κιθάρες και τα παρανοϊκά μελωδικά φωνητικά. Μετά την κυκλοφορία του single “Arrows”, τo πρώτο τους album, “Atomic Clock” κυκλοφόρησε το 2014 ανεξάρτητα και ακολούθησαν εκτεταμένα σουαρέ ζωντανών εμφανίσεων. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση είναι έτοιμοι για την ολοκλήρωση της 2ης ολοκληρωμένης κυκλοφορίας τους.

https://duoyuband.bandcamp.com/releases

Iota (ATH)

Το 5μελες σχήμα των IOTA μετράει ένα χρόνο ζωής και αποτελείται από drums, κιθάρα, μπάσο, τρομπέτα και Sound design με τα οποία αναδιατάσσουν μικρότερα μουσικά θέματα με στόχο την δημιουργία έντονων ηχοτόπιων. Θα μας παρουσιάσουν την 1η τους δουλεία “Part of something”. Μουσικές συγκλίνουσες που σχετίζονται με το παίξιμο τους nujazz, downtempto, electronic, instrumental hip hop, experimental music.

https://www.facebook.com/iotatunes/

https://open.spotify.com/album/4sVKdK1poo1uc8j9hAT5sF

https://store.cdbaby.com/cd/iota13

https://iotatunes.bandcamp.com/album/part-of-something-albumE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter