13Αυγούστου2020

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 16:40 Γράφτηκε από: 

Αλλαγή ημερομηνιών για τις συναυλίες των KVELERTAK σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Για τις 13 και 14 Απριλίου μεταφέρονται οι συναυλίες των Kvelertak σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, λόγω προβλημάτων στον σχεδιασμό της περιοδείας τους.

Δελτίο Τύπου

13.04.2018 Eightball, Θεσσαλονίκη

14.04.2018 Gagarin205, Αθήνα

KVELERTAK

+ special guests

Νέες ημερομηνιες για τις συναυλίες των Kvelertak / ενημέρωση για τα εισιτήρια

Λόγω προβλημάτων στο σχεδιασμό της περιοδείας των Kvelertak, οι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες: 13 Απριλίου στο Eightball στη Θεσσαλονίκη και 14 Απριλίου στο Gagarin205 στην Αθήνα.

Οι διοργανωτές και το συγκρότημα ευχαριστούν το ελληνικό για την κατανόηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες, ενώ η προπώληση για τις νέες ημερομηνίες έχει ήδη αρχίσει.

Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων δεν επιθυμούν να παρευρεθούν στις συναυλίες του Απριλίου, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το σημείο αγοράς του εισιτηρίου τους ως και τις 31/12/2017, ώστε να τους επιστραφεί το αντίτιμο των εισιτηρίων τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συναυλίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Θεσσαλονίκη

Προπώληση: 23 ευρώ

Ταμείο: 26 ευρώ

Αθήνα

Προπώληση: 24 ευρώ

Ταμείο: 27 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, SevenSpots, Reload, Ευριπίδης, Media Markt.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636489

--------------------------------------

Οι Kvelertak επιστρέφουν στη χώρα μας! Μετά τις εμφανίσεις τους με τους Megadeth (2012) και στο Heavy By The Sea Festival με τους Slayer (2013), οι τρομεροί Νορβηγοί επιτέλους θα δώσουν τα πρώτα headlining shows τους στην Ελλάδα, ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους.

Την Παρασκευή 13 Απριλίου στο Eightball στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 14 Απριλίου στο Gagarin205 στην Αθήνα, οι Kvelertak θα μας προσφέρουν, για πρώτη φορά σε κλειστά venues στην χώρα μας, το γνωστό “μανιασμένο” θέαμα που δεν αφήνει τίποτα όρθιο.

Το ίδιο ακριβώς θέαμα που “πόρωσε” τόσο πολύ ακόμα και τον James Hetfield, με αποτέλεσμα να γίνουν οι Kvelertak το opening act σε όλα τα dates της τρέχουσας Ευρωπαϊκής περιοδείας των Metallica!E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter