16Απριλίου2024

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 17:28 Γράφτηκε από: 

Τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ live στο Fuzz Club

Τα Διάφανα Κρίνα εμφανίζονται με παλιά και νέα τραγούδια το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club.

Δελτίο Τύπου

Τα Διάφανα Κρίνα θα βρεθούν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club για να μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά και να δείξουν πως ακόμα ανθίζουν και ευωδιάζουν, με οδηγό τη μελωδία και την ηλεκτρική rock ενέργεια.

Η προπώληση ξεκινάει στα 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα http://www.fuzzclub.gr/event/diafana-krina/ και www.viva.gr

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00. Μείνετε συντονισμένοι στο www.fuzzclub.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερωθείτε για ώρα έναρξης και support μπάντα.

Γραφείο Τύπου / Επικοινωνία:

Θωμάς Μαχαίρας (Αθήνα) / thomasmachairas@fuzzproductions.gr / 6936 161979

Γιάννης Λυμπέρης (Αθήνα) / johnlimberis@fuzzproductions.gr / 6945 622781

Η μπάντα που αποτελείται από τους Τάσο Μαχά (τύμπανα), Νίκο Μπάρδη (κιθάρα, τρομπέτα), Παναγιώτη Μπερλή (φωνή, πλήκτρα), Παντελή Ροδοστόγλου (μπάσο), Κυριάκο Τσουκαλά (κιθάρα), θα γεφυρώσει το χθες με το σήμερα, έχοντας το βλέμμα στο αύριο και τη συνέχιση της μοναδικής πορείας τους στο εγχώριο μουσικό στερέωμα, κατά τη διάρκεια της οποίας άγγιξαν τις ψυχές χιλιάδων ανθρώπων, χαρίζοντάς μας έξι δίσκους που χαρακτήρισαν την ελληνική ροκ σκηνή, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η μουσική τους, άλλοτε μελαγχολική και χαμηλότονη, άλλοτε ηλεκτρισμένη και δραματική, σε συνδυασμό με τους σκοτεινά ρομαντικούς, συχνά ποιητικούς, στίχους τους αγκαλιάστηκε από ένα κοινό που όσο περνούσε ο καιρός γινόταν μεγαλύτερο και πιστά αφοσιωμένο, αναγνωρίζοντας στον ήχο τους, μεταξύ άλλων, μία οικεία εκδοχή της τραγουδοποιίας του Leonard Cohen, του Nick Cave και των (συγχρόνων τους) Tindersticks και Madrugada.

Το συγκρότημα μετά την απώλεια του Θάνου Ανεστόπουλου, βρίσκεται ήδη λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου του, με τραγούδια να έχουν ήδη ακουστεί σε συναυλίες τους. Τραγούδια σαν τα “Σκιάχτρο Που Άρπαξε Φωτιά”, “Έγινε Η Απώλεια Συνήθειά Μας”, “Γιορτή”, “Κλόουν Την Τετάρτη Την Κυριακή Νεκρός”, “Όλα Αυτά Που Δεν Θα Δω”, “Μουχλαλούδα”, “Μπλε Χειμώνας” μέχρι τα νεώτερα “Μανιφέστο”, “Τα Χαμένα Παιδιά”, “Δεν Θα Πω Που Πηγαίνω” και “Ένας Σωρός Λευκά Φτερά” θα φέρουν πίσω τη γνώριμη ένταση των συναυλιών τους στους παλιούς και την επιθυμία σε νέους να «ζήσουν» και αυτοί μια σπουδαία μπάντα!

Μια συναυλία-ξεκίνημα για όλες όσες ακολουθήσουν. Μια μουσική γιορτή για την αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη. Να είσαι και εσύ εκεί!

https://www.facebook.com/diafanakrinaofficial/

https://www.youtube.com/watch?v=qH2dpebDHKU

https://www.youtube.com/watch?v=HM4iS31II1Q

https://www.youtube.com/watch?v=iBB56VpyFr8



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

  • Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη
    Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

    Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

  • Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club
    Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club

    Ένας frontman που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό στα 00s, επέστρεψε στο προσκήνιο και μαζί του, και όλες εκείνες οι αναμνήσεις από τη θριαμβευτική του πορεία.

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο
    Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει αμετακίνητη παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου ροκ εν ρολ, ο Glenn Hughes γιορτάζει την 50ή επέτειο του αξεπέραστου “Burn”, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Floyd και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Principal Club Theater.

Also Read


Newsletter