01Ιουνίου2020

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 17:36 Γράφτηκε από: 

Oι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των MERCILESS στο Κύτταρο

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για την πρώτη και τελευταία συναυλία των Merciless στην Ελλάδα, με opening act τους Αmken, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Κύτταρο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

20:30 Doors open

21:00 - 21:45 Amken

22:15 - 23:35 MercilessE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Το SLAP N PANIC vol. 6 στο Temple

  Την Παρασκευή 23 Μαρτίου πραγματοποιείται το Slap n Panic vol. 6 στο Temple.

 • Οι MERCILESS για πρώτη και τελευταία φορά στην Ελλάδα

  Οι Σουηδοί death-thrashers Merciless έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Κύτταρο, λίγο πριν από την οριστική τους απόσυρση από τα μουσικά δρώμενα. Τη συναυλία ανοίγουν οι Amken.

 • Ανταπόκριση: SODOM w/ Bio-Cancer, Rapture, Amken @ An Club

  Άλλο ένα βράδυ που μας βρήκε από νωρίς στο υπόγειο του An Club για να ξαναζήσουμε στιγμές ανελέητου thrash metal από τους Γερμανούς Sodom και τις μπάντες που θα μας έκαναν την ανάλογη προθέρμανση στα αυτιά μας, Bio-Cancer, Rapture και Amken.

 • Oι SODOM επιστρέφουν στο An Club

  Οι Sodom επιστρέφουν το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο An Club. Μαζί τους, οι Bio-Cancer, Rapture και Amken.

 • Ανταπόκριση: BIO-CANCER w/ Fadom, Biotoxic Warfare, Amken, Skull Koraptor @ An Club

  Άλλο ένα  κυριακάτικο απόγευμα για το οποίο πολύς κόσμος ήξερε ότι το An θα γέμιζε από τους λάτρεις του thrash metal και συγκεκριμένα των Bio-Cancer, Fadom, Biotoxic Warfare, Amken και Skull Koraptor. Καθώς είχα ξαναδεί όλες τις μπάντες, είχα φανταστεί την αναμενόμενη επιτυχία που θα είχε το live, καθώς όλες είναι αντάξια καλές του είδους που παίζουν.


Newsletter