Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 18:13 Γράφτηκε από: 

Συμμετοχή της MELENTINI στο OUR FESTIVAL στο Θέατρο Ρεματιάς

Η Melentini εμφανίζεται με τους Running Blue Orchestra το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Our Festival 3.

Δελτίο Τύπου

Η Melentini με τη συνοδεία των εκλεκτών συνεργατών της, Τhe Running Blue Orchestra, θα μοιραστούν μαζί μας τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της ZRSHA, Fundus Uterus που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα καθώς και μεγάλο μέρος τής μέχρι τώρα δισκογραφίας της.

Διάρκεια: 90’

Οι Running Βlue Orchestra είναι:

Tραγούδι, κιθάρα, synths – Bασίλης Ντοκάκης

Ηλεκτρικό μπάσο – Κώστας Αντωνίου

Τραγούδι, drums – Xρήστος Βίγκος

Tραγούδι, πιάνο - Melentini

Ήχος: Richard König

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Είσοδος Ελεύθερη

Το Our Festival γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, για να επιβεβαιώσει τη δύναμη της αλληλεγγύης στην τέχνη. Έτσι, σε μία τετραήμερη γιορτή ελεύθερης έκφρασης, 45 καλλιτέχνες του θεάτρου συναντηθήκαμε με 1.500 θεατές στο θέατρο της ρεματιάς. Σε ένα θέατρο που οφείλει την ύπαρξή του στην αλληλεγγύη.

To 2016, η παρέα μας μεγάλωσε. 77 καλλιτέχνες συγκατοικήσαμε στη ρεματιά για 5 ημέρες, παρουσιάζοντας 17 συνολικά δράσεις σε 2500 θεατές.

Φέτος, η έννοια “Εμείς” αποκτάει την πραγματική της διάσταση, μέσα από την πιο δυναμική συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών στο Our Fetsival 3.

Τέσσερα χέρια είναι πάντα καλύτερα από δύο, οκτώ καλύτερα από τέσσερα, δεκαέξι καλύτερα από οκτώ… κι επειδή αυτό θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα, ελάτε μια βόλτα από την Ρεματιά για να δείτε από κοντά τι εννοούμε.

Links:

https://www.facebook.com/melentini.band/

https://www.facebook.com/events/128133031160021

https://www.facebook.com/ourfestival3/


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read