02Ιουνίου2020

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 18:29 Γράφτηκε από: 

Διήμερο φεστιβάλ με headliners τους ΧΑΤΖΗΦΡΑΓΚΕΤΑ και ΣΤΙΧΟΙΜΑ στο Θέατρο Ρεματιάς

Οι Χατζηφραγκέτα με πλήρη σύνθεση και opening act τους All Night Groovers και οι Στίχοιμα, Ταφ Λάθος και Twinsanity συμμετέχουν στο διήμερο φεστιβάλ που πραγματοποιείται στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ρεματιάς.

Δελτίο Τύπου

Η ΑΝ PRODUCTIONS ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: XATZIFRAGETA THE BAND

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΣΤΙΧΟΙΜΑ + ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ + TWINSANITY

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΤΟ Αn Club ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ:

XATZIFRAGETA: THE BAND!

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ (Πεζόδρομος Προφ. Ηλία - Χαλάνδρι)

Opening act: All Night Groovers

Πόρτες 19:00 - Προπώληση 10 € (τα πρώτα 1000 εισιτήρια)

Σημεία προπώλησης:

Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74)

The Zoo (Ζωοδόχου Πηγής 45 - Χαλάνδρι)

Monsterville (Αγ. Ειρήνης 13 - Μοναστηράκι)

Eightball Tattoo Studio (Πατησίων 128)

Υπόλοιπη προπώληση - Ταμείο 12 €

Ωδή στο Underground - Pop - Freestyle, οι XATZIFRAGETA, εκφράζονται με μέσο την ελευθερία. Είναι αγαπητοί σε ένα μεγάλο πλήθος της νεολαίας και κάθε τους εμφάνιση αφήνει ιστορία!

Οι Xatzifrageta θα παίξουν με full band σύνθεση.

XATZIFRAGETA: THE BAND!

Πάνος Φραγκιαδάκης

Βαγγέλης Χατζηγιάννης

Γιώργος Χριστοδούλου (Ντραμς)

Βασίλης Τσιγκρής (Μπάσο)

************************************************************************

ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΟΙ ΣΤΙΧΟΙΜΑ, H ΒΑSHMENT RECORDS ΚΑΙ ΤΟ AN CLUB ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ:

ΣΤΙΧΟΙΜΑ - ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ - TWINSANITY

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ (Πεζόδρομος Προφ. Ηλία - Χαλάνδρι)

Πόρτες: 18:30

Προπώληση 10 € (τα πρώτα 1000 εισιτήρια)

Σημεία προπώλησης:

// Rhythm Records - Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια

// Sake Tattoo Crew - Κολοκοτρώνη 9 και Γκίνη, Χαλάνδρι

// The Finest Cuts ATH Barbershop - Μιλτιάδου 13-15, Περιστέρι

// Bashment Cafe·Bar·Radio·Store - Πάρου 8, Ηλιούπολη

Υπόλοιπη προπώληση - Ταμείο 12 €

https://www.facebook.com/events/285355895206685/?fref=ts

ΣΤΙΧΟΙΜΑ

Οι Στίχοιμα είναι ένα δυναμικό hip hop γκρουπ που κινείται στο χώρο της λεγόμενης εναλλακτικής, underground rap μουσικής σκηνής. Οι Στίχοιμα δημιουργήθηκαν αρχές του 1999 στην Αθήνα και αποτελούνται από τον Βαλάντη (γνωστό και ως Xplicit) και την Μαρίνα. Μετά από τέσσερα χρόνια μουσικών πειραματισμών και έχοντας αρκετές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, κυκλοφορούν το 2003 το πρώτο τους album με τίτλο “Πτώση των Αγγέλων”. Ο ήχος τους ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή και αυτό γίνεται εμφανές από τις πρώτες συναυλίες του συγκροτήματος.

Το 2003 οι Στίχοιμα γίνονται και το πρώτο συγκρότημα που διώκεται νομικά για τους στίχους του για το track “Για Ένα Μεγάλο Εθνάρχη” το οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ελληνικής εκκλησίας. Το συγκρότημα σταματάει να παίζει το κομμάτι στις συναυλίες του μετά το θάνατο του τέως αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Στα τέλη του 2004 οι Στίχοιμα κυκλοφορούν το δεύτερο album του συγκροτήματος με τίτλο “4εις Δαίμονες” το οποίο αποτελεί έως σήμερα έναν από τους πλέον κοινωνικοπολιτικούς και κλασικούς δίσκους της σκηνής. Ξεκινούν να κάνουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το hiphop και όχι μόνο κοινό τούς δείχνει την αγάπη του. Μέσα στο album “4εις Δαίμονες” υπάρχουν κομμάτια όπως το “Ελλάς Ελλήνων” και “Hiphop”.

Στα τέλη του 2006 οι Στίχοιμα κυκλοφορούν τον τρίτο κατά σειρά δίσκο τους με τίτλο “Γεράκι στο Χώμα”. Αρκετά πιο ώριμο πλέον στιχουργικά και παραγωγικά το συγκρότημα δίνει στον κόσμο κομμάτια όπως “Άμαχος” και “Ταξιδεύω”.

Ο δίσκος αυτός γίνεται ορόσημο για το συγκρότημα, αφού η αγάπη του κόσμου κάνει τα κομμάτια του να παίζονται σε ραδιόφωνα χωρίς καμία απολύτως προώθηση.

Έχουν συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως FF.C, Αρτέμης/Ευθύμης, Χρήστος Θηβαίος, Ραψωδός Φιλόλογος, Evnus, Neon, Phyrosun, Dask, Marginal, Giants, Smartie, Εξωκοσμικός, Τίνα.

Κάθε τους συναυλία συζητείται για καιρό, ενώ έχουν εμφανιστεί στους μεγαλύτερους χώρους της Αθήνας και της επαρχίας.

Ο τελευταίος δίσκος “Μηχανές” απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ

Η Πτώση των Αγγέλων (2003)

4εις Δαίμονες (2004)

Γεράκι στο Χώμα (2006)

Μηχανές (2012)

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (Παναγιώτης Κυριακού), είναι μέλος των Ψυχόδραμα 07 και ιδρυτής της Bashment Records. Ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και στην πάροδο αυτών των ετών, έχει συνεργαστεί σε επίπεδο ηχογράφησης και συναυλιών με πολλά και μεγάλα ονόματα της εγχώριας και παγκόσμιας Hip-Hop σκηνής.

Η πρώτη προσωπική κυκλοφορία του ήταν το 2004 με τίτλο «Κάνοντας Μια Βόλτα» και απέσπασε πολύ ευνοϊκές κριτικές.

Ακουλούθησε το LP «Ήταν Περίεργη Η Κατάσταση», το 2010, από το οποίο ξεχώρισε το κομμάτι «Ξέρω Πια Πόσο Διαρκεί». Το 2012, κάνοντας μια δημιουργική στροφή στις παραγωγές του και επιλέγοντας “ζωντανά” όργανα, κυκλοφορεί το LP «Mόνο Με Χρώμα», το οποίο τον τοποθέτησε στην πρώτη γραμμή, με κομμάτια όπως τα Ελεύθερος Ακόμα / Εγώ Συγγνώμη / Η Μέρα μου όμορφη, κ.α.

Τον Μάρτιο του 2015, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ κυκλοφόρησε το τέταρτο κατά σειρά LP του, με τίτλο «Ελπίδα», το οποίο περιελάμβανε δώδεκα κομμάτια. Η «Ελπίδα» συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς και ανέδειξε διαχρονικά κομμάτια, όπως τα Φλόγα / Έχω / Το Φως που σε τρομάζει / Λευκή Σημαία, κ.α.

Στο πλαίσιο της προώθησης της κυκλοφορίας της «Ελπίδας», ακολούθησε περιοδεία του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ σε 12 προορισμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα. Highlight της περιοδείας ήταν το διπλό sold out, σε δύο διαδοχικές βραδιές στο Θέατρο Χυτήριο στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 2015.

Ακολούθησε το Single «Διηγήματα Χαμένης Νιότης» τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, και αμέσως μετά, τα δύο εμφατικά Sold Out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην Αρχιτεκτονική και το Block33 αντίστοιχα.

Επόμενο Single ήταν το «Κοινωνικό Συμβόλαιο», τον Φεβρουάριο του 2016 και σχεδόν έναν έναν χρόνο μετά, στις αρχές του 2017, ήλθαν 2 ακόμη καινούργια κομμάτια, τα «Ξύπνα» και «Ερπετά» και 2 ακόμη μεγαλύτερα Live, πρώτα στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα και έπειτα στο Block33 στη Θεσσαλονίκη, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 2500 θεατές συνολικά.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

TWINSANITY

Twinsanity είναι δίδυμοι αδελφοί που γεννήθηκαν το 1993, και αποτελούνται από τους Linkone & Eyekonik.

Τα δίδυμα αδέρφια, κατά πολλούς το νέο αίμα του hiphop στη χώρα, απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές για την πρώτη τους δισκογραφική κυκλοφορία με τίτλο “The Quest” και είναι ίσως το πιο ενεργό hiphop συγκρότημα φέτος αφού έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 60 εμφανίσεις σε όλη την χώρα.

Μετά από την sold out παρουσίαση δίσκου στην Αθήνα ακολούθησε μια σειρά εμφανίσεων σε μερικά από τα μεγαλύτερα live και festival της χώρας, επάξια δίπλα σε επιφανείς καλλιτέχνες και σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής.

Το 2017 τους βρίσκει στην καλύτερη τους ως τώρα στιγμή, να ετοιμάζουν το επόμενο album τους στο studio της Bashment, με τίτλο “Vulture Culture”.


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • To IMMIGRANIADA FESTIVAL επανέρχεται στο Gagarin 205

  Το Immigraniada Festival επανέρχεται την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στο Gagarin 205, με τους Βέβηλο, Στίχοιμα, Tiny Jackal, Βασίλη Ράλλη και Frank Panx & Sentaye Azad, έχοντας ως σκοπό τη δημιουργία κοινωνικού ιατρείου από το 18 Άνω, ενώ επιπλέον στον χώρο της συναυλίας θα πραγματοποιείται συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για ευάλωτες ομάδες.

 • To official documentary του RELEASE ATHENS 2019

  Το Release Athens έδωσε στη δημοσιότητα το official documentary του περασμένου καλοκαιριού, λίγο πριν την ανακοίνωση του line-up για το 2020.

 • 20 χρόνια ΣΤΙΧΟΙΜΑ στο Piraeus 117 Academy

  Οι Στίχοιμα γιορτάζουν 20 χρόνια ζωής το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Piraeus 117 Academy. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Κύκλωμα, Taburo Bota και Λόγος Τιμής.

 • Να μη γίνει ο φόβος συνήθειά μας: Αντικατασταλτική Συναυλία στα Προπύλαια

  Μεγάλη αντικατασταλτική συναυλία πραγματοποιείται αύριο Σάββατο (30/11) στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνικών ονομάτων.

 • Το official aftermovie του RELEASE ATHENS 2019

  Στη δημοσιότητα δόθηκε το official aftermovie του Release Athens 2019, στο οποίο συμμετείχαν οι Iggy Pop, Damian Marley, Manowar, Alice in Chains, Cypress Hill, Hozier, Disturbed, Clutch, New Order και πολλά ακόμη ονόματα.


Newsletter