18Απριλίου2024

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 20:05 Γράφτηκε από: 

Οι ADICTS για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι διάσημοι Βρετανοί punk rockers Adicts έρχονται την Παρασκευή 5 Μαΐου για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μαζί τους στο Κύτταρο, οι Panx Romana και οι Vagabonds 77.

Δελτίο Τύπου

77-82 TEAM PRESENTS:

THE ADICTS / PANX ROMANA / VANGABONDS 77

LIVE στο Κύτταρο την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια ενεργής παρουσίας στη punk rock σκηνή, η θρυλική Punk Rock μπάντα από το Ίπσουιτς της Αγγλίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

ADICTS με το ξεχωριστό Clockwork Orange “droog” στιλ τους , που τους έκανε γνωστούς στις αρχές της δεκαετίας του 80’ , με πάνω από 10 studio albums στο ενεργητικό τους και με το νέο τους δίσκο να «έρχεται» μέσα στο 2017, ετοιμάζονται για ένα αξέχαστο set που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.

Τα live show τους είναι μοναδικά, και το party που στήνουν πάνω στη σκηνή, τους έχει αναγάγει σε ένα μοναδικό Rock and Roll act, που φιγουράρει στα μεγαλύτερα PUNK ROCK φεστιβάλ του πλανήτη!

Στα πλαίσια της περιοδείας τους “Begging of the end and it was so 2017” που ολοκληρώνεται με την παρουσία τους στο μοναδικό punk rockbowling festival στο Las Vegas, οι Αdicts θα κατέβουν για μία στάση στην Αθήνα στις 5/5/17 στο Κύτταρο Live, και θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά στους Έλληνες οπαδούς τους κομμάτια όπως το Let’s go, Viva la Revolution, Numbers , Songs of Praise, Joker in the pack και πολλά άλλα!

Μαζί τους η θρυλικότερη ελληνική punk μπάντα, Panx Romana με τις εμφανίσεις τους σε όλη τη χώρα να είναι sold out! Τον Μάη συμπληρώνουν αισίως 35 χρόνια και μέσα σε αυτά έχουν κυκλοφορήσει 6 άλμπουμ και έχουν συμμετάσχει σε πολλές συλλoγές. Πανικός θα επικρατήσει, όπως πάντα, όταν ακουστούν τα κομμάτια Συναγερμός, Ράδιο Κατάληψη, Έλληνες, Διακοπές στο χακί, Κράτος κλειστόν και Rock n Roll βοήθειες.

Το μεγάλο αυτό μουσικό γεγόνος ανοίγουν οι νεότεροι σε ηλικία The Vagabonds 77 αλλά αρκετά ώριμοι μουσικά καθώς ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια έχουν μοιράστει την σκήνη με μεγαλά όνοματα όπως Infa Riot, Angelic Upstarts, Restarts, GBH, Abrasive Wheels κ.α.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα PUNK ROCK show που θα γράψει ιστορία!!

Τιμές εισιτηρίων

Limited early bird: 18 // Προπώληση: 21 // Πόρτες: 25

Εισιτήρια προπωλούνται στην Μπούκα - Σολωμού 29 στα Εξάρχεια, στο Uncle Chroni's tattoo - Λ. Μεσογείων 248 στον Χολαργό, στο Big Mouth - Γρ. Γυφτοπούλου 8, Χαλάνδρι & στο Μπάτε Σκύλοι - Oλύμπου 61, Θεσσαλονίκη.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Συναυλία Αλληλεγγύης για τον 4χρονο Κωνσταντίνο στο An Club

    Το Immigraniada Festival, το An Club και οι Panx Romana, Fundracar, Coyote’s Arrow και Incirinna ενώνουν την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου τις δυνάμεις τους για τον 4χρονο Κωνσταντίνο.

  • ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ και PANX ROMANA στην Τεχνόπολη

    Δύο ιστορικά σχήματα της ελληνόφωνης ροκ/πανκ σκηνής, τα Μωρά στη Φωτιά και οι Panx Romana, συναντιούνται την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, με special guests τους Τσιμέντο.

  • Συναυλία των ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

    Οι Καταχνιά, Panx Romana, Apathy, Αδικαιολογήτως Απών, Marionnetes και Αλλοίωση συμμετέχουν το Σάββατο 13 Μαΐου στη συναυλία των Αντισωμάτων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, για την οικονομική ενίσχυση του Δικτύου Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων & Ιατρικών Εξόδων.

  • 10 Χρόνια VIVE LE PUNK ROCK FESTIVAL σε An Club και Gagarin 205

    Το Vive le Punk Rock Festival γιορτάζει τα 10 του χρόνια, με headliners τους Infa-Riot και Restarts την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο An Club, καθώς και τους G.B.H. και Panx Romana το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Gagarin 205.

  • Ακύρωση του CLASH OF THE TITANS FEST

    Το Clash of the Titans Fest ανακοινώνεται ότι δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί, ενώ ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.


Newsletter