28Μαρτίου2024

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 18:13 Γράφτηκε από: 

Οι DIRTY GRANNY TALES επιστρέφουν στην Αθήνα με το “Telion’s Garden”

Οι Dirty Granny Tales παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα την παράσταση “Telion’s Garden”, από τις 6 έως τις 9 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club.

Δελτίο Τύπου

Dirty Granny Tales

present

“Telion’s Garden”

6, 7, 8, 9 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club

Πόρτες: 20:30

Event page: www.facebook.com/events/155118095013396

OPENING ACTS:

Σάββατο 6 Μαΐου

Οι OUPS the puppet theater, παρουσιάζουν το “Charmed by Countess Tara”

Κυριακή 7 Μαΐου

Η ομάδα performance Etherica

Δευτέρα 8 Μαΐου

Performance με την Εριφύλη Δαφέρμου

στα κρουστά Μιχάλης Κασβίκης.

(ex-Dirty Granny Tales)

Τρίτη 9 Μαΐου

Η ομάδα performance Lotusland

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:

22€ (Διπλό εισιτήριο)

12€ (Presale)

15€ (On spot)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

• Viva.gr | 

• Τηλεφωνικά στο 11876

• Reload Stores

• Media Markt

• Seven Spots

• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης

• Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/fuzz/dirty-granny-tales

Οι Dirty Granny Tales παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα το “Telion’s Garden” μετά τις επιτυχημένες και sold out παραστάσεις τους στο Θέατρο Χώρα, αυτή τη φορά για τέσσερις διαδοχικές εμφανίσεις στο Fuzz Live Music Club.

Συνδυάζοντας πρωτότυπη ζωντανή μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια και μάσκες, χορό, ανατρεπτικό κουκλοθέατρο και προβολή animation –όλα κατασκευασμένα από τους ίδιους!- η Βρώμικη Γριά θα διηγηθεί μια ιστορία που αγγίζει πολυεπίπεδα τους Έλληνες.

Το Telion’s Garden είναι μια ιστορία επηρεασμένη από τη μετανάστευση και εισβάλει στα ανθρώπινα ένστικτα, όπου η αγανάκτηση και ο φόβος σε οδηγεί σε απεγνωσμένες αποφάσεις. Η επιδίωξη για έναν τέλειο, άψογο και θεϊκό κόσμο, γίνεται ο στόχος.

Ένας κόσμος όπου καμιά φλόγα δεν μπορεί να τον καταστρέψει, ένας κόσμος που δεν επιτρέπει την ύπαρξη της διαβολικής φωτιάς! Όμως, η έλλειψη της φωτιάς δημιουργεί έναν ψυχρό, χωρίς καθόλου αισθήματα, κόσμο… Η τελειότητα είναι μια αυταπάτη… Η ζωή είναι ένας αδιαχώριστος δεσμός από φως και σκοτάδι. Το να σεβαστούμε αυτόν το δεσμό είναι η μόνη διέξοδος για την επιβίωσή μας… Καλώς ήλθατε στο κόσμο των Dirty Granny Tales

Η φιλόδοξη ομάδα των Dirty Granny Tales δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2005, όταν ο συνθέτης και δημιουργός animation Σταύρος Μητρόπουλος εμπνεύστηκε τη δημιουργία ενός μουσικοθεατρικού θεάματος στο οποίο μουσικοί, χορευτές, μαριονέτες και animation θα συνυπάρχουν στη σκηνή, προκαλώντας μία σκοτεινή, εξπρεσιονιστική αίσθηση στο κοινό. Το 2006 έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση  στην Αθήνα, με το έργο “Inversed World” και το πείραμα των DGT είχε απόλυτη επιτυχία.

Το κοινό σαγηνεύτηκε, ο τύπος και οι κριτικοί εντυπωσιάστηκαν. Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο album τους το οποίο εξαντλήθηκε ταχύτατα. Το 2009 παρουσίασαν ζωντανά το νέο τους έργο “Didi’s Son” το οποίο κυκλοφόρησε σε CD και DVD το 2010. Το 2011 παρουσίασαν στους μεγαλύτερους Αθηναϊκούς θεατρικούς χώρους μία μεγάλη παραγωγή με το όνομα “Rejection”, η οποία έλαβε διθυραμβικές κριτικές.

Το σχήμα έχει εμφανιστεί στους μεγαλύτερους θεατρικούς χώρους της Ελλάδας αλλά και διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού. Οι δύο τελευταίες τους ζωντανές εμφανίσεις έγιναν στο θέατρο Badminton, το μεγαλύτερο θεατρικό χώρο της Αθήνας, στις οποίες τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Το 2012 το σχήμα μεταναστεύει στο Βερολίνο όπου ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του για να μαγέψει το ευρωπαϊκό κοινό σε φεστιβάλ και θέατρα και το 2016 επιστρέφουν στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το “Telion’s Garden” με μεγάλη επιτυχία, μετά από πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Θέατρο Χώρα. 

Οι εμφανίσεις των Dirty Granny Tales συνδυάζουν μουσική, μαριονέτες, χορό κοστούμια, μάσκες και animation, όλα κατασκευασμένα από τους ίδιους. Στη σκηνή ζωντανεύουν ατμοσφαιρικά και απόκοσμα παραμύθια χρησιμοποιώντας συμβολισμούς σε όλες τις παραπάνω τέχνες.

Μουσικοί με ακουστικά όργανα όπως κιθάρα, μαντολίνο, μπάσο, τσέλο, πιάνο, κρουστά και φωνητικά χαρακτήρων, λένε τα παραμύθια ενώ ο χορός, οι μαριονέτες και το animation σχηματίζουν το σκοτεινό πλαίσιο των παραμυθιών των Dirty Granny Tales. Το κοινό τους αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα τόσο ηλικιακά, όσο και σε καλλιτεχνικές προτιμήσεις.

***

LINKS:

http://dirtygrannytales.com

https://www.facebook.com/dirtygrannytalesband

***

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

• Παραγωγή: Dirty Granny Tales | dgtband@gmail.com

• Γραφείο τύπου: press@3shadesofblack.net, +30 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

  • Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS
    Οι THE SUBWAYS στο RELEASE ATHENS

    Έχοντας χαρακτηριστεί ως “το πιο σέξι ροκ εν ρολ γκρουπ των τελευταίων ετών”, οι The Subways θα βρεθούν στο πλευρό των Offspring, την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

Also Read


Newsletter