Δελτίο Τύπου
LEON OF ATHENS
LIVE @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ο Leon of Athens επιστρέφει για ένα μοναδικό live στην Ελλάδα με νέο υλικό στις αποσκευές του! Την Πέμπτη 6 Απριλίου θα ανέβει με την μπάντα του στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, στην Αθήνα, για μία μουσική περιπλάνηση ανάμεσα στην ανεξάρτητη rock, ηλεκτρονική και folk μουσική.
Στο live θα παρουσιάσει για πρώτη φορά όλα τα νέα κομμάτια από το επερχόμενο album του “Xenos” με παραγωγό τον David Kosten (Bat for Lashes, Marina & the Diamonds) τo oποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά από την ΕΜΙ. Ήδη έχουμε ακούσει το single “Xenos”, κομμάτι που κυκλοφόρησε επισήμως στην Αγγλία ενώ μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται το λανσάρισμα του single “Aeroplane”. Στο ίδιο πρόγραμμα θα ακούσουμε και αγαπημένα τραγούδια από τον δίσκο 'Global', το ντεμπούτο του “Futrue” αλλά και αγαπημένες ελληνικές και ξένες διασκευές.
Ο Leon of Athens έχει καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και διεθνή τύπο (Guardian, New York Times, BBC,ΝΜΕ και Q Magazine) ενώ φέτος πραγματοποιεί περιοδείες στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Leon of Athens live στις 6 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου. Be there!
Info
Leon of Athens
Πέμπτη 6 Απριλίου 2017
Σταυρός του Νότου
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ με ποτό
Ώρα έναρξης: 22.00
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης
Facebook event https://www.facebook.com/events/1657517554545186/
Follow Leon of Athens:
Οfficial site http://www.leonofathens.com/
Facebook https://www.facebook.com/leonofathens
Twitter https://twitter.com/leonofathens
Instagram https://www.instagram.com/leonofathens/
Προβολή & Επικοινωνία με τα ΜΜΕ
Χαρά Ζούμα | 210 3224765 | 6980 571057 | chara@zumacom.gr
Σέμη Ψιλογιάννη | 210 3224765 | 6977 222455 | semi@zumacom.gr
