16Ιανουαρίου2021

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 16:27 Γράφτηκε από: 

Aκύρωση των συναυλιών των BELPHEGOR σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Aκυρώνονται οι συναυλίες των Belphegor σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λόγω χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων.

Δελτίο Τύπου

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι συναυλίες των Belphegor σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 28 και 29 Ιανουαρίου αντίστοιχα, ακυρώνονται λόγω χαμηλού ενδιαφέροντος και χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων.

Οι Belphegor είναι μια μεγάλη μπάντα του παγκόσμιου extreme metal στερεώματος και αποτελεί αίσθηση τόσο των εκπροσώπων του σχήματος, όσο και των ιδίων, αλλά και ημών στην Made of Stone Productions, πως μία μέτρια έκβαση στην προσέλευση των εν λόγω συναυλιών, δεν θα επέτρεπε στο σχήμα και την εταιρεία παραγωγής να παραδώσουν στο κοινό το απαιτούμενο αποτέλεσμα, τόσο σε θέμα κλίματος, όσο και στο κομμάτι της βιωσιμότητας του εγχειρήματος.

Αρχή μας αποτελεί να πραγματοποιούμε συναυλιακές παραγωγές χωρίς “εκπτώσεις” και ανεπάρκειες και η απόφαση πίσω από την ακύρωση των εν λόγω shows έγκειται πολύ σε αυτή την πάγια και αμετακίνητη νοοτροπία μας. Ευελπιστούμε στη στήριξή σας.

Είμαστε αισιόδοξοι πως το μέλλον θα φέρει τη στιγμή που οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες ώστε οι Belphegor να μπορέσουν να εμφανιστούν και πάλι επί ελληνικού εδάφους, και οι προσπάθειές μας στρέφονται ήδη προς αυτή τη κατεύθυνση.

Μη γνωρίζοντας ωστόσο αν και πότε κάτι τέτοιο θα καταστεί εφικτό, δίνουμε τη δυνατότητα, αρχής γενομένης από αύριο (Τετάρτη 25 Ιανουαρίου) στους κατόχους εισιτηρίων προπώλησης να τα επιστρέψουν στο σημείο από το οποίο τα προμηθεύτηκαν και να τους επιστραφεί το αντίστοιχο χρηματικό ποσόν.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων viva ή των σχετικών σημείων θα ενημερωθούν από την πλατφόρμα σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων από τις σχετικές αγορές.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη και ζητούμε συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήσαμε.

Εκ της Made of Stone Productions

*** Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το γραφείο τύπου στο e-mail: 3plabgr@gmail.comE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter