21Νοεμβρίου2019

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 17:33 Γράφτηκε από: 

SUPP ART FOR LIFE: Φεστιβάλ οικονομικής ενίσχυσης για την αγορά τεχνητών μελών

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στη Λαμπηδόνα το φεστιβάλ οικονομικής ενίσχυσης Supp Art for Life για την αγορά τεχνητών μελών.

Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Δύο παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας! Δύο παιδιά τα οποία μετά από πολλές χειρουργικές προσπάθειες δεν τα καταφέρανε και δυστυχώς η μόνη λύση ήταν ο ακρωτηριασμός των ποδιών τους.

Στις 5 Ιουνίου του 2015 μετά από τροχαίο ατύχημα, ο Βασίλης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για 3 μήνες με συντριπτικό κάταγμα και εγκαύματα Γ’ βαθμού στη δεξιά κνήμη. Ύστερα από ένα μήνα νοσηλείας υποβλήθηκε σε χειρουργικό καθαρισμό κατά τον οποίο εμφάνισε νοσοκομειακή λοίμωξη και υπέστη γάγγραινα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση 15 εκατοστών της κνήμης. Τοποθετήθηκε εξωτερική οστεοσύνθεση (μέθοδος Ilizarov) κατά την οποία προχώρησε σε επιμήκυνση της υπάρχουσας κνήμης, ώστε να επιτευχθεί αποκατάσταση μέρος του μήκους του οστού. 1,5 χρόνο αργότερα και ύστερα από τρία χειρουργεία, η μέθοδος απέτυχε, με αποτέλεσμα στις 24 Νοεμβρίου του 2016 να προβεί σε αναγκαστικό ακρωτηριασμό του δεξιού κάτω άκρου, σε ύψος κάτω από το γόνατο.

Ο Στέλιος στις 4 Αυγούστου του 2016 έπειτα από τροχαίο ατύχημα υπέστη πολυτραυματικό ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου στο ύψος του μηρού. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις, παλεύοντας όλο αυτό το διάστημα με νοσοκομειακές λοιμώξεις, οι οποίες καθυστερούσαν την αποκατάσταση του κολοβώματος (το τμήμα μέλους ή οργάνου που απομένει ύστερα από ακρωτηριασμό), ώστε να μπορέσει να τοποθετηθεί το τεχνητό μέλος.

Ως εκ τούτου, τα παιδιά αδυνατούν να εργασθούν και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν το κόστος της αγοράς των τεχνητών μελών. Τα ασφαλιστικά ταμεία καλύπτουν μόνο ένα μικρό μέρος του ποσού, ενώ το κράτος δεν παρέχει αναπηρικές συντάξεις και προνοιακά επιδόματα. Αυτή τη στιγμή αντιλαμβανόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης, καλούμε τον κόσμο να σταθεί αλληλέγγυος και να συμβάλλει οικονομικά ώστε να καλυφθεί έστω κάποιο μέρος του ποσού για την αγορά των μελών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ για τη συγκέντρωση των χρημάτων θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης. Επίσης, τα κέρδη από το μπαρ θα διατεθούν αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό.

Κοινοποιήστε και βοηθήστε μας να σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Τα ονόματα των παιδιών είναι Γώγολος Βασίλειος ετών 29 και ο Γιατράς Στέλιος ετών 36. Άμεση Κινητοποίηση & Ευαισθητοποίηση!

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το “ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ” και η ομάδα “ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΖΩΗ” (Ανατόλεια, Catacombs)

Line up:

RAZASTARR

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (MC YINKA + ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ)

Ψ

JKone + DJ WHEEL M (PHASE3)

CORONAS (ZEDA + ORKEZ + RASKA)

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ (ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ07)

ΑΨΙΝΘΟΣ

ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ

ΑΝΑΤΟΛΕΙΑ

MENTIRA WITCH PROJECT

CEREBRO

ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ

ZORO&BUZZ

EVERHI

STIKO

MISTAH RUDE

LOGIO

CATACOMBS

SAME

TWINSANITY

INCOGNITO + GOLLERO

WOLVES

ΞΥΛΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Λαμπηδόνα

Καισαρείας - Άλσος Αγίας Τριάδας, Βύρωνας

Είσοδος ελεύθερηE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Το τελικό line-up του STREET MODE FESTIVAL

  Ανακοινώθηκε το τελικό line-up του 11th Street Mode Festival, που πραγματοποιείται στις 27-29 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

 • Το line-up του URBAN FESTIVAL σε Piraeus 117 Academy και Τεχνόπολη

  Ανακοινώθηκε το πλήρες line-up του Urban Festival, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου σε Piraeus 117 Academy και Τεχνόπολη.

 • Το line-up του 41ου RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς

  Οι Chinese Man, V.I.C., Planet of Zeus, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Nightstalker, Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο 41ο River Party, το διάστημα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.

 • To URBAN FESTIVAL έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  Από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου σε Piraeus 117 Academy και Τεχνόπολη και στις 28 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών, πραγματοποιείται το Urban Festival σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ενώ η πρώτη ανακοίνωση για τα δύο line-up περιλαμβάνει τους Septicflesh, Nightstalker, Γιάννη Αγγελάκα, Παύλο Παυλίδη, Βέβηλο και πολλά ακόμη ονόματα.

 • Τα πρώτα ονόματα του 41ου RIVER PARTY

  Οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Γιάννης Αγγελάκας & 100οC, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Nightstalker, Villagers of Ioannina City, Ταφ Λάθος, Εισβολέας και Locomondo, είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώνονται για το 41ο River Party, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 29 Ιουλίου - 4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς.


Newsletter