29Μαρτίου2024

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 16:35 Γράφτηκε από: 

Οι Naxatras ανοίγουν τη συναυλία των 1000MODS στο Piraeus 117 Academy

Οι Naxatras θα είναι το opening act των 1000mods, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο Piraeus 117 Academy.

Δελτίο Τύπου

Repeated Exposure to… … high sound levels (more than 80 decibels) might cause permanent impairment of hearing.

Μτφ: Επαναλαμβανόμενη έκθεση σε υψηλής έντασης ήχους που ξεπερνούν τα 80 decibels είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στην ακοή.

Μετά την προειδοποίηση περνάμε στο δια ταύτα:

Σάββατο 21 Ιανουαρίου οι 1000mods παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο Repeated exposure to... στο Piraeus 117 Academy και μας προσκαλούν να ιδρώσουμε μαζί τους, μετά από τις επαναλαμβανόμενες ακροάσεις του νέου τους δίσκου.

Το συγκρότημα που έκανε τόσο αγαπητό το ψυχεδελικό/heavy/desert/younameit rock στο ελληνικό κοινό ένα χρόνο περίπου μετά το υπερεπιτυχημένο παρθενικό live του Piraeus Academy, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και φέρνει μαζί όλα όσα είναι οι 1000mods.

Κοφτερά riffs, δύναμη, ιδρώτα, 9λεπτα τραγούδια που κλείνουν το μάτι σε όσους τα χαρακτηρίζουν αντι-ραδιοφωνικά, refrain γεννημένα να γίνουν sing-along, vidage αισθητική.

Special Guests: Naxatras

Οι Νaxatras είναι psychedelic rockers από τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχοντας από το 2012 και έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο, ομώνυμο full length album τους, το 2015, χρησιμοποιώντας εξ’ ολοκλήρου αναλογικά μέσα και εκτελώντας όλο το υλικό τους ζωντανά, οι Naxatras αποτελούν μια ανερχόμενη δύναμη για τον εγχώριο rock ήχο, γεγονός που αποδεικνύουν τόσο με την διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα και την εξαιρετική συνέπειά τους (τρεις επίσημες κυκλοφορίες μέσα σε δύο χρόνια), όσο και με τις απίστευτα δεμένες ζωντανές εμφανίσεις τους, που προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο.

Πρέπει να δώσεις το παρόν σε μία από αυτές για να καταλάβεις τον λόγο για τον οποίον συμβαίνει αυτό. Δυναμικά ρυθμικά μέρη, ονειρικές μελωδίες, βαριά riffs και ταξιδιάρικα κιθαριστικά solos, όλα εμποτισμένα με μία μαγευτική 70’s ατμόσφαιρα και αισθητική, αποτελούν τον βασικό κορμό των μουσικών δημιουργιών των Naxatras, μιας μπάντας αφοσιωμένης στο υλικό και την καλλιτεχνική της αντίληψη, που δεν διστάζει να πειραματιστεί με psych, progressive, blues, funk, stoner και oriental στοιχεία, προκειμένου –σε συνδυασμό με το ψυχεδελικό video show της- να διεγείρει της αισθήσεις των θεατών / ακροατών.

Σάββατο 21 Γενάρη λοιπόν, οι 1000mods παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο στο Piraeus 117 Academy! Be there!

Mαζί τους οι Naxatras!

Προπώληση:

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (έχουν εξαντληθεί),

Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 12€,

Tαμείο: 14€

Πειραιώς 117, Κεραμεικός

Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Online Purchases ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: press@didimusic.gr

Τηλέφωνο: 210 8820426 (εσωτερικό 2)



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read

  • Ανταπόκριση: 1000MODS w/ The Mystic Tension @ Floyd Live Music Venue

    Μπορεί να μοιάζει κλισέ, αλλά η αλήθεια είναι αυτή. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος για να αποχαιρετήσουμε το 2023.

  • Οι OZRIC TENTACLES και οι NAXATRAS σε δύο co-headline εμφανίσεις

    Η vintage και η νέα γενιά του ψυχεδελικού ήχου συναντιούνται στις co-headline εμφανίσεις των Ozric Tentacles και των Naxatras, την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club και το Σάββατο 20 Απριλίου στο Mύλος Club, με opening act τους Silas & Saski.

  • Οι 1000MODS στο Floyd

    Οι 1000mods ολοκληρώνουν την επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία τους σε έναν αγαπημένο τους χώρο, δίνοντας την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ένα μεγάλο live στο Floyd με opening act τους Mystic Tension.

  • Οι NAXATRAS στο Gagarin 205

    Λίγο πριν μπουν στο στούντιο για να δουλέψουν πάνω σε νέες συνθέσεις, οι Naxatras ξεκινούν το νέο σκέλος της περιοδείας τους το Σάββατο 14 Οκτωβρίου από την Αθήνα και το Gagarin 205, ενώ μαζί τους θα βρεθούν οι Steams για την πρώτη φθινοπωρινή τους συναυλία.

  • SONIC BAIT FESTIVAL με VILLAGERS OF IOANNINA CITY και 1000MODS στη Μονή Λαζαριστών

    Το Sonic Bait Festival κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, με τους Villagers of Ioannina City, 1000mods και Chipper στη Μονή Λαζαριστών.


Newsletter