Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 17:05 Γράφτηκε από: 

Sold out η συναυλία των ICED EARTH στο Gagarin 205 - Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τη συναυλία των Iced Earth με τους Monument και τους Null’o’Zero, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Gagarin 205, για την οποία όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Δελτίο Τύπου

Σάββατο 26-11-2016, Gagarin 205

19:30 Ανοίγουν οι πόρτες

19:50 - 20:20 Null ‘o’ Zero

• 20:45 - 21:30 Monument

22:00 - 00:00 Iced Earth

Ακόμα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως η συναυλία είναι sold-out. Όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Το συγκρότημα ευχαριστεί τους Έλληνες οπαδούς, για την συνεχή υποστήριξη και την διαρκή αφοσίωσή τους. Καλή διασκέδαση σε όλους.

Blast from the past: ICED EARTH - “The Dark Saga” (διαβάστε ΕΔΩ)


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Ανταπόκριση: ROCKWAVE FESTIVAL 2018, day 3 (Iron Maiden, Volbeat, Tremonti + more) @ TerraVibe Park

    “Παράτα με αφεντικό, σήμερα έχει Maiden”, είναι η ατάκα που πιθανότατα ακουγόταν σε όλη την επικράτεια, λίγο πριν η Μαλακάσα βουλιάξει από 36.000 κόσμου, για μια από τις σπουδαιότερες συναυλίες όλων των εποχών στην Ελλάδα.

  • Ανταπόκριση: ROCKWAVE FESTIVAL 2018, day 2 (Judas Priest, Sabaton, Saxon, Accept + more) @ TerraVibe Park

    Η πραγματική έννοια του φεστιβάλ συνοδεύεται πάντοτε από metal μουσική και γρασίδια, καθώς εκεί που περπατάς αμέριμνος προς το μπαρ για ένα ακόμη refill, το πιθανότερο είναι να σταματήσεις αρκετές φορές στη διαδρομή, για ένα lip sync και ένα air guitar, βρε αδερφέ, ή έστω για να ανταλλάξεις απόψεις με κόσμο - γνωστό ή άγνωστο, δεν έχει καμία σημασία.

  • Το playlist του ROCKWAVE metal διημέρου

    Η Μαλακάσα έχει ήδη αρχίσει να τραντάζεται, όμως οι δονήσεις δεν πρόκειται να κορυφωθούν πριν από το πολυαναμενόμενο διήμερο.

  • Λεωφορεία για το ROCKWAVE FESTIVAL στο TerraVibe Park

    Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες μεταφοράς του κοινού για το Rockwave Festival την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο TerraVibe Park.

  • Οι ώρες εμφάνισης για το ROCKWAVE metal διήμερο

    Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για το Rockwave Festival με headliners τους Judas Priest και τους Iron Maiden, την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο TerraVibe Park.