Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 18:15 Γράφτηκε από: 

Παρουσίαση άλμπουμ από τους POEM στο Ίλιον Plus

Οι Poem παρουσιάζουν το άλμπουμ “Skein Syndrome” την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Ίλιον Plus. Τη συναυλία ανοίγουν οι Pulse R.

Δελτίο Τύπου

POEM “Skein Syndrome” live in Athens

Special guest: PULSE R

Στο ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Πόρτες: 20:30

Event page: www.facebook.com/events/349235555426046

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

• Προπώληση: 6€

• Ταμείο: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com)

Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)

ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)

Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα, τηλ.: 210 3608366)

• Ηλεκτρονική προπώληση: www.ticketpro.gr

Χρειάστηκε να περάσουν 7 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του αριστουργηματικού ντεμπούτο “The Great Secret Show”, αυτού που το Metal Hammer Ελλάδος ονόμασε “Το καλύτερο ντεμπούτο ελληνικού σχήματος από το 2000 και μετά και ένα από τα 10 καλύτερα albums που έχουν ποτέ κυκλοφορήσει στην Ελληνική σκηνή.”, ώστε οι Αθηναίοι progressive / alternative metallers Poem να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να επιστρέψουν εμφατικά στο προσκήνιο της ελληνικής –και όχι μόνο- μουσικής πραγματικότητας.

Το “Skein Syndrome” του 2016 δεν αποτελεί μόνο την μεγάλη δισκογραφική επιστροφή των Poem, αλλά και το εισιτήριό τους για την είσοδο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Η υπογραφή δισκογραφικού συμβολαίου με την ViciSolum Productions (Persefone, Diabolical κ.α.) και η έναρξη της συνεργασίας τους με το management της Intromental (Leprous, Persefone κ.α.) έδωσαν στο σχήμα, λίγο καιρό μόλις μετά την κυκλοφορία του νέου album την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, στο πλευρό των Amorphis, Textures και Omnium Gatherum, επισφραγίζοντας την καλύτερη δυνατή επανεκκίνηση για το σχήμα αλλά και την έναρξη μιας άκρως επιτυχημένης πορείας, σε αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας των Poem.

Έχοντας στο παρελθόν ανέβει στη σκηνή πλάι σε μεγάλα ονόματα του διεθνούς metal στερεώματος όπως οι Ozzy Osbourne, Opeth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Burst, Mekong Delta, Cilice, Rotting Christ και Leprous μεταξύ άλλων, οι Poem λογίζονται –και όχι αδίκως- ως ένα πολύ έμπειρο live act, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις τους, πάντα με υπόβαθρο την άρτια τεχνική κατάρτιση και τα σφιχτοδεμένα παιξίματα του συνόλου, έχουν χαρακτηριστεί ως καθηλωτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

Λίγο καιρό πριν την αναχώρησή τους για το δεύτερο μεγάλο Ευρωπαϊκό τους tour, αυτή τη φορά μαζί με τους melodic death metallers Persefone, οι Poem ανεβαίνουν μετά από καιρό σε Αθηναϊκή σκηνή, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο ΙΛΙΟΝ Plus, με άτυπο σκοπό την ζωντανή παρουσίαση του “Skein Syndrome” αλλά και άλλων σημαντικών στιγμών της μέχρι στιγμής πορείας τους.

***

Τη συναυλία θα ανοίξει το Αθηναϊκό hard rock κουιντέτο των Pulse R, που λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο album “In Chains” μέσω της εγχώριας δισκογραφικής Music Links Knowledge, έχει ξεκινήσει έναν κύκλο συναυλιών για την προώθηση της πρώτης αυτής δισκογραφικής του δουλειάς.

***

LINKS:

• Poem: www.poemband.com | www.facebook.com/PoemOfficial

• Pulse R: www.pulse-r.com | www.facebook.com/PulseRBandGR

• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr

• ΙΛΙΟΝ Plus: www.ilionplus.gr | www.facebook.com/ilionplus

***

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

• 3P Lab: 3plabgr@gmail.com – 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)

• ΙΛΙΟΝ Plus: 210 8824383, 698 36 00 510



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: EMPEROR w/ Lucifer’s Child @ Floyd Live Music Venue

    Από την ώρα που είχε ανακοινωθεί αυτή εδώ η συναυλία (έναν χρόνο πριν είχαν γίνει τα αποκαλυπτήρια), το καλεντάρι είχε μια βαθιά μαύρη κουκκίδα, που περίμενε καρτερικά να σβήσει.

  • Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη
    Οι POSTMODERN JUKEBOX στην Τεχνόπολη

    Δίνοντας πνοή σε σύγχρονες επιτυχίες και μετατρέποντας τον ήχο τους σε ρετρό αναμνήσεις, οι Postmodern Jukebox έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα στην Τεχνόπολη.

  • Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club
    Ανταπόκριση: VV w/ Zetra @ Fuzz Live Music Club

    Ένας frontman που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό στα 00s, επέστρεψε στο προσκήνιο και μαζί του, και όλες εκείνες οι αναμνήσεις από τη θριαμβευτική του πορεία.

  • Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο
    Και 2η συναυλία του STING στο Ηρώδειο

    Λόγω της μεγάλης ζήτησης εισιτηρίων για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, ο Sting θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και το Σάββατο 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του την Giordana Angi.

  • O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    O GLENN HUGHES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει αμετακίνητη παρακαταθήκη στην ιστορία του παγκόσμιου ροκ εν ρολ, ο Glenn Hughes γιορτάζει την 50ή επέτειο του αξεπέραστου “Burn”, την Παρασκευή 24 Μαΐου στο Floyd και το Σάββατο 25 Μαΐου στο Principal Club Theater.

Also Read