Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 19:09 Γράφτηκε από: 

Ο Sean Wheeler μαζί με τον BRANT BJORK στο An Club

O Sean Wheeler των Throw Rag θα συνοδεύσει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου τον Brant Bjork στη σκηνή του An Club.

Δελτίο Τύπου

Here’s an update on the Brant Bjork Athen’s show.

We are happy to announce that Desert Legend “Sean Wheeler” (Throw Rag) is coming along as special guest on the upcoming BRANT BJORK European Tour!

Sean Wheeler, who got recently featured in the movies “Lo Sound Desert” and “Desert age” will perform several songs as additional band member during the Brant Bjork set.

Η EVACUATE PRODS & EVENTS KAI TO AN CLUB ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ THN VISIOΝ & TΗN SOUND OF LIBERATION ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ:

BRANT BJORK & THE LOW DESERT PUNK BAND

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝ CLUB!!

https://www.facebook.com/events/277850112570667/

EIΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: The Lab T-shirts (Θεμιστοκλέους 86 Εξάρχεια - 2103825805) & Rhythm records (Εμ. Μπενάκη 74 Εξάρχεια – 2103841550)

TIMH EIΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 18€ (τα πρώτα 300 εισιτήρια) – Ταμείο 23 €

Doors open 21:00 – Starts: 22:00

Η Evacuate prods και το Αn club υπερήφανα παρουσιάζoυν τον ζωντανό θρύλο του stoner rock, τον Brant Bjork (x-Kyuss, x-Fu-Manchu) μαζί με τους αδελφούς του (Low Desert Punk Band) όπου για άλλη μια φορά θα μας ταξιδέψει στον δικό του ερημικό και groovy κόσμο!

Ο Brant Bjork και οι Low Desert Punk Band χτυπούν τους δρόμους για μια έντονη ευρωπαϊκή περιοδεία που θα ταρακουνήσει για τα καλά! Οι ημερομηνίες ξεκινούν 3 Οκτωβρίου στη Γερμανία, με τελευταία στάση το Αμβούργο στις 20 Νοεμβρίου! Η επίσκεψη του ΒΒ στη χώρα μας σίγουρα αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός, το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν λάβουμε υπόψη μας ότι για άλλη μια φορά ο κύριος Bjork θα έχει στις αποσκευές του τον εντέκατο κατά σειρά προσωπικό του άλμπουμ ‘Tao Of The Devil’ και μια μπάντα η οποία μπορεί να rock-άρει όπως λίγοι συνάδελφοι τους επί σκηνής!

Εvacuate your mind! Be Free!



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Ανταπόκριση: SIVERT HØYEM @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: SIVERT HØYEM @ Floyd Live Music Venue

    Από τη μια είχαμε την επιστροφή του αγαπημένου Νορβηγού για club show στην Αθήνα έπειτα από 8 χρόνια (τέτοιες ημέρες του 2016 ήταν, στον ίδιο επί της ουσίας χώρο, αλλά μεσολάβησαν βέβαια από τότε και η Μαλακάσα, το Ηρώδειο, καθώς και οι συναυλίες των επανενωμένων Madrugada), από την άλλη το δεδομένο ότι η συγκεκριμένη του περιοδεία είναι αρκετά προσωπική/ατμοσφαιρική, κατά μία έννοια, και κατά μία άλλη, υποτονική και - θα τολμούσα να πω - και κατά στιγμές ανιαρή, με φανερή μάλιστα την έλλειψη επιλογών από τα ονειρεμένα εκείνα χρόνια στα τέλη των 90s και στη πρώτη δεκαετία των 00s.

  • Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι GAMMA RAY για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού Gamma Ray έρχονται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club, στο πλαίσιο της 40ής επετείου του Metal Hammer.

  • Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS
    Οι BEAK> και οι MOUNT KIMBIE στο RELEASE ATHENS

    Οι Beak του Geoff Barrow (Portishead) και οι Mount Kimbie που έχουν παραμείνει στην πρώτη γραμμή του βρετανικού underground εδώ και δεκαπέντε χρόνια, θα πλαισιώσουν τους Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Release Athens στην Πλατεία Νερού.

  • Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του SIVERT HØYEM σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ανακοινώθηκαν το πρόγραμμα και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις συναυλίες του Sivert Hoyem, αύριο Σάββατο (27/4) στο Floyd και την Κυριακή (28/4) στο Principal Club Theater.

  • Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club
    Οι UNIVERSE217 και οι ALLOCHIRIA στο Fuzz Club

    Universe217 και οι Allochiria γιορτάζουν την 10η επέτειο των “Never” και “Omonoia” αντίστοιχα, σε ένα υπερβατικό double-bill show το Σάββατο 11 Μαΐου στο Fuzz Live Music Club, όπου τα δύο άλμπουμ θα παρουσιαστούν στην ολότητά τους.

Also Read

  • Το line-up του UNDER THE SUN ROCK FESTIVAL ανά ημέρα

    Ανακοινώθηκε το line-up ανά ημέρα για το Under the Sun Rock Festival, που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου στην Παραλία Σχίνου, με headliners τους Planet of Zeus και Brant Bjork αντίστοιχα.

  • Το line-up του UNDER THE SUN ROCK FESTIVAL

    Με headliners τον Brant Bjork και τους Planet of Zeus πραγματοποιείται το Under the Sun Rock Festival, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου στην Παραλία Σχίνου.

  • Νέο τραγούδι από τον BRANT BJORK

    Ο Brant Bjork έδωσε στη δημοσιότητα το “Chocolatize” μέσα από το άλμπουμ “Mankind Woman”.

  • Το Mixtape του 6th LOS ALMIROS FESTIVAL στο Δάσος Κουρί

    To LOS ALMIROS FESTIVAL έρχεται φέτος πιο δυνατό από ποτέ, πιστό στις αρχές της αυτοοργάνωσης, με ελεύθερη είσοδο & κάμπινγκ και πολλά εκλεκτά ονόματα, για ένα τριήμερο ξέφρενο πάρτι στο Δάσος Κουρί.

  • Το line-up του 6th LOS ALMIROS FESTIVAL στο Δάσος Κουρί

    Brant Bjork, Kadavar, 1000mods και Planet of Zeus είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο 6th Los Almiros Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Αυγούστου στο Δάσος Κουρί.