06Ιουνίου2020

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 14:26 Γράφτηκε από: 

Ώρες εμφάνισης και πληροφορίες για τη συναυλία UNIVERSE217 και MOTHER OF MILLIONS στο Τριανόν

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης καθώς και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τη συναυλία των Universe217 και Mother of Millions, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στον Κινηματογράφο Τριανόν.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθούν βασικές πληροφορίες σχετικά με τη συναυλία των Universe217 και Mother of Millions, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στον Κινηματογράφο Τριανόν.

1. Η αίθουσα του Κινηματογράφου Τριανόν έχει καθίσματα αλλά δεν είναι αίθουσα αποκλειστικά καθήμενων θεατών. Ο χώρος επιτρέπει και την ύπαρξη ορθίων, οπότε το κοινό μπορεί να επιλέξει.

2. Επιτρέπεται το κάπνισμα μέσα στην αίθουσα.

3. Καιρού επιτρέποντος η οροφή της αίθουσας θα είναι ανοιχτή, γεγονός που θα επιτρέπει τη δημιουργία μιας ακόμη μαγευτικότερης ατμόσφαιρας, χάρη στον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας.

4. Θα υπάρξει πρόβλεψη για ΑΜΕΑ, ο χώρος φέρει τις απαραίτητες προδιαγραφές για κάτι τέτοιο. Οι σύνοδοι ΑΜΕΑ δικαιούνται δωρεάν είσοδο στη συναυλία.

5. Αμφότερα τα σχήματα της βραδιάς έχουν ετοιμάσει ένα ειδικό setlist προσαρμοσμένο στην ιδιαιτερότητα του εγχειρήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το live θα έχει ακουστικό format ή πως θα λείψουν οι εντάσεις που κανείς συναντά στις συναυλίες των εν λόγω συγκροτημάτων.

6. Στο foyer του κινηματογράφου θα υπάρχει πάγκος με merchandise και από τις δύο μπάντες, που θα συμπεριλαμβάνει και αρκετά αντικείμενα που έχουν τυπωθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη περίσταση.

7. Τέλος, το χρονοδιάγραμμα είναι το παρακάτω και θα τηρηθεί ευλαβικά προκειμένου ο κόσμος να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα ΜΜΕ κατά την αποχώρησή του από τον συναυλιακό χώρο.

21:00 – Πόρτες

21:30 – Mother of Millions

22:45 – Universe217

Συνέντευξη MOTHER OF MILLIONS: “Η πραγματική ιστορία του ανθρώπου θα ξεκινήσει όταν αυτός απαλλαγεί από τις διακρίσεις” (διαβάστε ΕΔΩ)

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες, παρατηρήσεις και λοιπές επισημάνσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο τύπου της παραγωγής στο +306948182236 (Δημήτρης Κότσης) όπως και στο e-mail 3plabgr@gmail.com.

Όλες οι πληροφορίες για το event είναι διαθέσιμες στο event page της εκδήλωσης στο facebook: www.facebook.com/events/279773355727565E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter