29Μαρτίου2024

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 18:08 Γράφτηκε από: 

Επιστροφή των ΧΑΤ ΤΡΙΚ στο Gagarin

Οι Χατ Τρικ επιστρέφουν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Gagarin 205. Μαζί τους, οι Bad Luck.

Δελτίο Τύπου

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΧΑΤ ΤΡΙΚ

special guests: Bad Luck

Τιμή εισιτηρίου: τα πρώτα 100 εισιτήρια 6 ευρώ, τιμή προπώλησης 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr, τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Reload, Syd Records (Πρωτογένους 11, Ψυρρή)

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου το καταραμένο τρίο θα ροκάρει το Gagarin όπως μόνο αυτό ξέρει και μπορεί, για πάνω από δυόμιση ώρες. Έχοντας ήδη έξι ανεξάρτητες παραγωγές (“Πανκ ροκ για δύσκολες ώρες” 2007, “Σκούρα τα πράγματα” 2008, “Salonica rock city” 2010, “Μουσική του διαβόλου” 2012, “Punk rock 2013” 2013, “14” 2014) και δυο νέους δίσκους στα σκαριά, η πιο εργατική μπάντα κατηφορίζει στην Αθήνα. Δέστε τα κορδόνια σας και ισιώστε τις τιράντες σας.

Bad Luck

“Ταξίδι που αρχίζεις δίχως χάρτη…” Οι Bad Luck ξεκίνησαν το δικό τους ταξίδι από την Αθήνα με έναν συνοδοιπόρο απ' την Πάτρα στα drums, έχοντας στις αποσκευές τους όρεξη και τρέλα για μουσική. Έχουν την τωρινή σύνθεσή τους απ’ το 2013 δηλώνοντας οπαδοί του πανκ ροκ, καθώς υποστηρίζουν πως το πανκ ροκ σημαίνει “αλήθεια”.

Το χειμώνα του 2016 μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Η κόλαση που κρύβω”, έναν δίσκο με 5 ελληνόφωνα και 3 αγγλόφωνα κομμάτια που και θα παρουσιαστεί στο live. Οι Bad Luck τραγουδάνε για κοινωνικά προβλήματα, αναζητούν τους δικούς τους σύγχρονους ήρωες των πόλεων και δηλώνουν πως η φωτιά που ζει μέσα στον καθένα μας είναι ικανή να κάψει τα χάρτινα παλάτια που υπάρχουν γύρω μας.

Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με σημαντικά ονόματα της εγχώριας πανκ ροκ σκηνής και πλέον η τετραμελής μπάντα πατάει δυνατά στα πόδια της και ετοιμάζεται για νέες δημιουργίες και περιπέτειες.



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

  • Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι TINARIWEN στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας Tinariwen έρχονται την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού.

  • Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024
    Τα πρώτα ονόματα για το PLISSKËN FESTIVAL 2024

    Με headliners τους συναρπαστικούς post-punkers Viagra Boys (13/9) και τον πρωτοπόρο του emo rap Yung Lean (14/9) θα πραγματοποιηθεί το φετινό Plisskën Festival, στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του οποίου συγκαταλέγονται ακόμη οι Slift, Los Bitchos, Parra for Cuva και Love Remain.

Also Read

  • Το 3o LAKE MODE FESTIVAL στο Φράγμα Θέρμης

    Από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου πραγματοποιείται το 3ο Lake Mode Festival στο Φράγμα Θέρμης, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών γνωστών για τον εκρηκτικό τους ήχο και τις συναρπαστικές τους εμφανίσεις.

  • Μίνι περιοδεία των ΧΑΤ ΤΡΙΚ

    Μίνι περιοδεία πραγματοποιούν οι Χατ Τρικ, με στάσεις τα Ιωάννινα (13/5 - Πολυχώρος Αγορά), την Πάτρα (14/5 - Πολυχώρος Ban Yan), την Αθήνα (3/6 - Gagarin 205) και τη Θεσσαλονίκη (4/6 - Πολυχώρος WE).

  • Οι ΧΑΤ ΤΡΙΚ επιστρέφουν στο Gagarin 205

    Οι Χατ Τρικ επιστρέφουν την Παρασκευή 3 Μαΐου στο Gagarin 205. Μαζί τους θα βρίσκονται οι Red Light.

  • Οι ΧΑΤ ΤΡΙΚ επιστρέφουν στο Gagarin 205

    Το καταραμένο τρίο των Χατ Τρικ επιστρέφει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στη σκηνή του Gagarin 205. Μαζί τους θα βρίσκονται οι One Last Round και οι Titz.

  • Το line-up του 7th LOS ALMIROS FESTIVAL

    Με τη συμμετοχή 21 ονομάτων από τη διεθνή και εγχώρια σκηνή και με ελεύθερη είσοδο, πραγματοποιείται το 7th Los Almiros Festival το τριήμερο 2-4 Αυγούστου.


Newsletter