29Μαρτίου2024

Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 15:07 Γράφτηκε από: 

Το εξώφυλλο από το νέο άλμπουμ των TESTAMENT

To εξώφυλλο του “The Brotherhood οf the Snake” αποκάλυψαν οι Testament.

Το νέο άλμπουμ των thrash γιγάντων κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου από τη Nuclear Blast, ενώ λίγες εβδομάδες μετά, συγκεκριμένα στις 29 και 30 Νοεμβρίου, οι Τestament επισκέπτονται την Ελλάδα για δύο συναυλίες, σε Gagarin και Principal αντίστοιχα (πληροφορίες).



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Η PEGGY GOU στο EJEKT FESTIVAL
    Η PEGGY GOU στο EJEKT FESTIVAL

    Το Ejekt Festival παρουσιάζει την superstar DJ Peggy Gou την Παρασκευή 12 Ιουλίου στο Κλειστό Φαλήρου, στο μεγαλύτερο σόου της στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή εντυπωσιακών ονομάτων που έχει επιλέξει η ίδια.

  • Οι FEVER RAY στο Θέατρο Λυκαβηττού
    Οι FEVER RAY στο Θέατρο Λυκαβηττού

    Οι Fever Ray φέρνουν την κρυφή γοητεία του γκροτέσκο την Κυριακή 14 Ιουλίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, σε μία σπάνια παράσταση όπου η μουσική τόλμη και φαντασία δεν έχουν όρια.

  • Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα
    Οι HIM υπήρξαν μεσσίες και ο VILLE VALO κάτι σαν προφήτης στην Ελλάδα

    Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και μια συναυλία τους στον τόπο μας, αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση παροξυσμού που ανέπτυξαν ανά τα χρόνια με το ελληνικό κοινό.

  • Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα
    Ο JAMES ARTHUR για πρώτη φορά στην Αθήνα

    Ο Βρετανός σταρ James Arthur έρχεται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για πρώτη φορά στην Αθήνα, ανεβαίνοντας στο Θέατρο Λυκαβηττού με όλες τις επιτυχίες της καριέρας του.

  • Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό
    Οι PINK MARTINI στα ROCKWAVE NIGHTS στον Λυκαβηττό

    Το πολυμελές σχήμα των Pink Martini με τη σαγηνευτική China Forbes στα φωνητικά, έρχεται τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Θέατρο Λυκαβηττού, για να ξυπνήσει μνήμες από την εκρηκτική βραδιά του 2008 και να επιβεβαιώσει γιατί εξακολουθεί να είναι ένα από τα best-selling σχήματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Also Read


Newsletter