06Ιουνίου2020

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 10:31 Γράφτηκε από: 

Οι ώρες εμφάνισης για την 4η ημέρα του RELEASE ATHENS

Ανακοινώθηκαν οι ώρες εμφάνισης για τη σημερινή (13/6) τελευταία ημέρα του Release Athens, με headliners τους Sigur Rós στην Πλατεία Νερού.

Δελτίο Τύπου

Το Release Athens 2016 φτάνει στο τέλος του και οι Sigur Ros θα παρουσιάσουν ένα οπτικοακουστικό θέαμα που θα κάνει τους πάντες να παραμιλούν! Μαζί με το psych-rock των τρομερών Black Angels, το ονειρικό post-punk των DIIV και τους Theodore και Affromance, η τελευταία μέρα θα είναι πραγματική εμπειρία.

Οι ώρες εμφάνισης:

4.00: Ανοίγουν οι πόρτες.

5.00: Afformance

6.00: Theodore

7.10: DIIV

8.50: The Black Angels

10.30: Sigur Ros

Ανταπόκριση από όλες τις ημέρες του RELEASE ATHENS 2016 στο i-JUKEBOX.gr (διαβάστε ΕΔΩ)

Μην ξεχνάτε πως το Release Athens προσφέρει μειωμένο εισιτήριο σε όσους παρακολούθησαν μια ή περισσότερες από τις τρεις πρώτες μέρες του φεστιβάλ, αλλά και αυτούς που ήδη αγόρασαν εισιτήριο για την 4η ημέρα του.

Ισχύουν οι εξής περιπτώσεις αγοράς μειωμένων εισιτηρίων:

– Με την επίδειξη είτε του εισιτηρίου τους -ισχύει και το αναμνηστικό- ή την εκτύπωση της αγοράς μέσω διαδικτύου (για μια από τις 3 πρώτες ημέρες του φεστιβάλ), οι ενδιαφερόμενοι θα αγοράζουν το εισιτήριό τους αποκλειστικά από το ταμείο του φεστιβάλ και μόνο τη Δευτέρα 13/6, στη τιμή των 20 ευρώ.

– Με την επίδειξη του εισιτηρίου της 4ης ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με επιβάρυνση 10 ευρώ να προμηθευτούν ένα ακόμα. Η αγορά και αυτού θα γίνεται αποκλειστικά από τα ταμεία της εισόδου και μόνο τη Δευτέρα 13/6, επιδεικνύοντας βέβαια το εισιτήριο που ήδη έχουν αγοράσει.E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read


Newsletter