02Δεκεμβρίου2020

Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 17:49 Γράφτηκε από: 

Το RELEASE ATHENS ευχαριστεί το κοινό του με προσφορά στα εισιτήρια της 4ης ημέρας

Ευχαριστώντας το κοινό για την παρουσία του στις τρεις πρώτες ημέρες του φεστιβάλ, το Release Athens προχωρά σε προσφορά στα εισιτήρια της τελευταίας ημέρας, με headliners τους Sigur Rós τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού.

Δελτίο Τύπου

Το Release Athens φτάνει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στο τέλος του, και μετά από μήνες προετοιμασίας, αγωνίας και άγχους, είδε την προσπάθειά του να αγκαλιάζεται από όλους εσάς και να θεωρείται από τα… πρώτα του βήματα ως απόλυτα πετυχημένο και πλέον σημείο αναφοράς για το μέλλον.

Και για αυτό θέλουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την τελευταία μέρα του, Δευτέρα 13 Ιουνίου, με ένα δικό μας ευχαριστώ προς εσάς. Το Release Athens θέλει να ευχαριστήσει όσους παρακολούθησαν μια ή περισσότερες από τις τρεις πρώτες μέρες του φεστιβάλ, αλλά και αυτούς που ήδη αγόρασαν εισιτήριο για την 4η ημέρα του.

Ανταπόκριση από όλες τις ημέρες του RELEASE ATHENS 2016 στο i-JUKEBOX.gr (διαβάστε ΕΔΩ)

Πιο συγκεκριμένα, θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την τελευταία ημέρα του, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, έναντι πολύ χαμηλού αντιτίμου.

Ο τρόπος είναι απλός και ισχύουν οι εξής περιπτώσεις αγοράς μειωμένων εισιτηρίων:

- Με την επίδειξη είτε του εισιτηρίου τους -ισχύει και το αναμνηστικό- ή την εκτύπωση της αγοράς μέσω διαδικτύου (για μια από τις 3 πρώτες ημέρες του φεστιβάλ), οι ενδιαφερόμενοι θα αγοράζουν το εισιτήριό τους αποκλειστικά από το ταμείο του φεστιβάλ και μόνο τη Δευτέρα 13/6, στη τιμή των 20 ευρώ.

- Με την επίδειξη του εισιτηρίου της 4ης ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με επιβάρυνση 10 ευρώ να προμηθευτούν ένα ακόμα. Η αγορά και αυτού θα γίνεται αποκλειστικά από τα ταμεία της εισόδου και μόνο τη Δευτέρα 13/6, επιδεικνύοντας βέβαια το εισιτήριο που ήδη έχουν αγοράσει.

Ελάτε στην Πλατεία Νερού τη Δευτέρα 13 Ιουνίου για να απολαύσουμε μαζί τους Afformance, Theodore, DIIV, The Black Angels και Sigur Ros και να γιορτάσουμε το φινάλε του πρώτου Release Athens που στηρίξατε από τη πρώτη χρονιά του!E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Ο PAROV STELAR στο RELEASE ATHENS 2021

  Για την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 μεταφέρεται η επιστροφή του Parov Stelar στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, ενώ την Πέμπτη 17 Ιουνίου ο αυστριακός παραγωγός εμφανίζεται στο Fix Factory of Sound Open Air στη Θεσσαλονίκη.

 • Οι PET SHOP BOYS στο RELEASE ATHENS 2021

  Την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 θα επισκεφθούν οι Pet Shop Boys την Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens.

 • Οι MASSIVE ATTACK στο RELEASE ATHENS 2021

  Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 θα εμφανιστούν οι Massive Attack στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens.

 • Οι JUDAS PRIEST στο RELEASE ATHENS 2021

  Η επιστροφή των Judas Priest στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Release Athens, μεταφέρεται για έναν χρόνο μετά, την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου.

 • Ανακοίνωση μη πραγματοποίησης του RELEASE ATHENS 2020

  Λόγω της πανδημίας Covid-19, το φετινό Release Athens δεν θα πραγματοποιηθεί.


Newsletter