Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 16:17 Γράφτηκε από: 

RELEASE ATHENS: Μέριμνα για ΑμεΑ και ειδική τιμή για παιδιά

Πληροφορίες για άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα, καθώς και την ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά έως 12 ετών, ανακοίνωσε το Release Athens, που πραγματοποιείται τον Ιούνιο (1, 3, 7, 13) στην Πλατεία Νερού.

Δελτίο Τύπου

Το Release Athens Festival έχει προβλέψει και μεριμνήσει για κάθε λεπτομέρεια που θα εξυπηρετήσει άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα. Ακολουθούν κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

Στις θέσεις των ΑμεΑ θα υπάρχει ειδική υπερυψωμένη εξέδρα με ράμπα, ενώ οι ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες θα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 10 μέτρων από τον ειδικό χώρο.

Παρακαλούνται τα άτομα και οι συνοδοί τους, να δηλώσουν την παρουσία τους στο φεστιβάλ έως και 4 μέρες πριν από τη μέρα που θα παραβρεθούν. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, καλούνται να αναφέρουν τα ονόματά τους και τον αριθμό του εισιτηρίου που έχουν ήδη αγοράσει.

Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά έως 12 ετών

Στο ταμείο του Release Athens Festival και για κάθε ημέρα του φεστιβάλ (1, 3, 7 και 13 Ιουνίου) θα πωλούνται εισιτήρια στην ειδική τιμή των 15 ευρώ, για παιδιά έως 12 ετών.

Ο συνοδός τους, παρουσία του παιδιού, θα αγοράζει το μειωμένο-ειδικό εισιτήριο αποκλειστικά από το ταμείο στην είσοδο του φεστιβάλ. Για κάθε παιδί έως 5 ετών, θα δίνονται δωρεάν ειδικές ωτoασπίδες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μεγαλύτερα παιδιά.

Τονίζεται ότι τα ειδικά αυτά εισιτήρια δεν διατίθενται στην προπώληση του Release Athens Festival.

Για κάθε ερώτηση και απορία σχετικά με την πρόσβαση και τις διευκολύνσεις του φεστιβάλ, στείλτε το μήνυμά σας, στα info@releaseathens.gr και @ Facebook http://www.facebook.com/releaseathens

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το νέο φεστιβάλ που ξεκινά την 1η Ιουνίου, επισκεφτείτε το Releaseathens.grE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

Also Read

 • Οι SLIPKNOT και οι SABATON στο RELEASE ATHENS 2021

  Οι Slipknot έρχονται το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 στην Πλατεία Νερού για το Release Athens, ενώ στο πλαίσιο του φεστιβάλ οι Sabaton ανεβαίνουν το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 στη σκηνή του Κλειστού Παλαιού Φαλήρου.

 • Οι RSN, BLEND MISHKIN + SUGAHSPANK και BNC live στο Gazarte

  Οι RSN & the Electric Quartet ft. MC Yinka, Blend Mishkin ft. Sugahspank και BnC & The Disco Vampire Soundsystem συναντιούνται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα του Gazarte.

 • Ο PAROV STELAR στο RELEASE ATHENS 2021

  Για την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 μεταφέρεται η επιστροφή του Parov Stelar στο Release Athens στην Πλατεία Νερού, ενώ την Πέμπτη 17 Ιουνίου ο αυστριακός παραγωγός εμφανίζεται στο Fix Factory of Sound Open Air στη Θεσσαλονίκη.

 • Οι PET SHOP BOYS στο RELEASE ATHENS 2021

  Την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 θα επισκεφθούν οι Pet Shop Boys την Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens.

 • Οι MASSIVE ATTACK στο RELEASE ATHENS 2021

  Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 θα εμφανιστούν οι Massive Attack στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens.