Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2016 12:29 Γράφτηκε από: 

Τα πρώτα ονόματα για το NEW LONG FEST 2016

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα για το φετινό New Long Fest, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Δελτίο Τύπου

Η διοργάνωση του New Long Fest, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα για την φετινή έκδοση του ετήσιου festival, που είναι και πάλι –όπως κάθε χρόνο- αφιερωμένο στην εγχώρια σκηνή του σκληρού και εναλλακτικού ήχου.

Αυτά είναι τα εξής:

Universe217

Mass Infection

Wish Upon A Star

Still Falling

we.own.the.sky

Cyanna Mercury

Omega Monolith

Karma Violens

Breath After Coma

Womb of Maggots

Insect Radio

Chronoboros

Freefall

Το New Long Fest θα διεξαχθεί φέτος στις 15, 16 & 17 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (πρώην Αμερικάνικη Βάση – λεωφ. Μαραθώνος 196) και όπως φαίνεται από τις πρώτες ανακοινώσεις, θα συγκεντρώσει και πάλι τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας σκηνής, σε ένα τριήμερο… φωτιά!

Μείνετε συντονισμένοι στο social page της διοργάνωσης, για ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις που επίκεινται στο προσεχές διάστημα: www.facebook.com/NewLongFest

Αυτό είναι το event page της φετινής έκδοσης του New Long Fest: www.facebook.com/events/1683184398597517



E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
comments powered by Disqus

The Last Ones

  • Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ
    Το line-up της 1ης ημέρας του ATHENROCKS στο ΟΑΚΑ

    Το AthensRocks υποδέχεται το Σάββατο 27 Ιουλίου τους Spiritualized, The Armed και Πεθαίνουν στο Τέλος, οι οποίοι μαζί με τους headliners Queens of the Stone Age θα δημιουργήσουν στο ΟΑΚΑ ένα ονειρεμένο line-up που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

  • Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox
    Οι GRIGIO SCARLATTO και οι 2PHOQUES στο BlackBox

    Οι Ιταλοί εκπρόσωποι της indie/post-punk/shoegaze σκηνής Grigio Scarlatto και οι Βέλγοι 2Phoques που μιξάρουν scream φωνητικά με electro/post-rock ήχους, έρχονται αυτό το Σάββατο (20/4) στο BlackBox Studio.

  • Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL
    Οι LOATHE και οι PLANET OF ZEUS στο EJEKT FESTIVAL

    Ηγούμενοι του νέου ρεύματος συγκροτημάτων που δημιουργούν το μέλλον της metal μουσικής, οι Loathe έρχονται για την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Ejekt Festival μαζί τους με τους Korn και τους Spiritbox, ενώ στη σκηνή του ΟΑΚΑ θα βρεθούν και οι Planet of Zeus, έχοντας ανοίξει τον δρόμο στη σύγχρονη ροκ σκηνή της χώρας.

  • Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue
    Ανταπόκριση: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ @ Floyd Live Music Venue

    Το sold out είχε ήδη ανακοινωθεί εδώ και μέρες και το καινούριο άλμπουμ μετρούσε μόλις 24 ώρες ζωής. Καλύτερο μέρος για να βρεθείς Σάββατο βράδυ στην Αθήνα, δεν υπήρχε.

  • Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα
    Οι JAMES για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα

    Έχοντας αφήσει εποχή στη βρετανική μουσική σκηνή με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή καριέρα τους, οι James έρχονται την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης και την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού, επιβεβαιώνοντας τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει με το ελληνικό κοινό.

Also Read

  • Ανταπόκριση: TUBER w/ Universe217 @ Gagarin 205 Live Music Space

    Από τις πιο ωραίες “λοκαλιές” που θα μπορούσαμε να ζήσουμε, με δύο γκρουπ που κάθε φορά που επιλέγουν να ανέβουν στη σκηνή, μας προσφέρουν κάτι που δεν μπορεί εύκολα να περιγραφεί με λέξεις.

  • Οι KIVA στο An Club

    Μεταμορφώνοντας τις μελωδίες τους σε απόκοσμα και μοναδικά μουσικά τοπία με ένα post/sludge/doom κράμα, οι Kiva παρουσιάζουν το ντεμπούτο τους “An Elegy of Scars and Past Reflections” την Παρασκευή 26 Απριλίου στο An Club, με special guests τους Omega Monolith και τους Urstaat.

  • Οι MOTHER OF MILLIONS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Οι Mother of Millions, ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του εγχώριου prog ήχου, κλείνουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο WE, με special guests στην Αθήνα τους We.Own.the.Sky και opening act και στις δύο εμφανίσεις τους Allen’s Hand.

  • Το METAL UNITED WORLDWIDE FESTIVAL στο An Club

    Το Metal United Worldwide Festival έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τους Scar of the Sun, Karma Violens, Psycorepaths, Passengers in Panic, Black Stone Machine και Still Dusk να δίνουν ραντεβού το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του An Club.

  • Το line-up του NEW LONG FEST

    Με τη συμμετοχή 14 συγκροτημάτων πραγματοποιείται το New Long Fest, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.